kolmapäev, 16. august 2006

jahisõit

ja siis ma käisin eile Pärnu lahel jahiga sõotmas. pean nentima, et see pole minu jaoks, nagu ma suusatamine mitte. väga piinarikkad tegevused mõlemad. aga jahi peal on see eripära, et ei saa seisma jääda ja seda agooniat koheselt lõpetada, enne tuleb silmapiiri tagant sadamasse tagasi jõuda. sellest ma üldse ei räägi, et oli tuulevaikne ilm, aga mul oli ikkagi paha...
sadamas oli iseenesest täitsa tore vaikselt loksuda ja juttu puhuda mõnusa seltskonnaga, aga kohe kui muul ära lõppes ning meri algas oli jube. pikilainetus on nii enam-vähem ok, aga külgetuul on rõve, sõna otses mõttes rõve! õnneks kõige rämedamaid tagajärgi küll polnud, aga ikkagi
aga nüüd on see vähemalt tehtud ja tean, et enam ei roni.
ja nagu eile öeldi: "ei ole oluline kui kaua sa elad, vaid kui pika tee sa maha käid"
soojemalt soovitab kanuutamist veidi kärestikumal jõel ja rabamatku ja püstkojas õhtujutu ajamist või noh hea küll, jõel paadiga sõitmist, aga merele ei taha, üldse ei taha!

C.

Metsatöll tuleb!!!

ja ta tuleb tõesti, mille üle on mul tõsiselt hea meel. viimane väga tore hea muusika kontsert oli Rabarockil ja see oli selgelt liiga ammu. ei-ei, mul on segadus, Lordi oli ju ka Haapsalus, vabandust!
aga ikkagi, Metsatölli DVD esitluskontsert tuleb Rock Cafe's ja mina olen esimene, kes seal kohal on. pilet ka juba olemas :) muuseas ei ole üldse aus, et naiste t-särke ainult S-M olemas on. mina igatahes nendesse ei mahu, seetõttu otsustasin, et mul peab töllu särk olema ja nüüd kohe lähen seda tegema. pluusi ostsin juba ära. ja must pikk seelik tuleb ka. täitsa tore kohe. sellest ma üldse ei räägi, et õigeid saapaid pole kuskilt saada. no hea küll, midagi ikka leiab, aga ainult selle valemiga, et mul on otsimisest tõsiselt kopp ees ja siis ostan midagi ära, et vaevast lahti saada. mitte et see aitaks, sest pärast käin ikka vingus näoga poest-poodi ja vaatan hirmuga ega kuskil paremaid pole.
ühesõnaga 1. sept. näeme, raisk!

www.metsatoll.ee

Cristal