esmaspäev, 2. juuli 2007

sekretärineiu

ma olen nüüd siis sekretär järgmised 4 nädalat. oh! selle hommikupoolikuga olen vist juba paraja jama suutnud kokku keerata... ega ma ei tea ka, kõik tundub hoopis raskem, kui eelmisel suvel. pea vist rohkem pulki täis. tegelt on muidugi arved erinevad ka ja ma ei saa aru, kellele millist tasulise teenuse arvet avama peab :( tunnen end hetkel täiesti lollilt, kahjuks.
kui kuu lõpus kõik helistama ja karjuma hakkavad, siis ei ole mul peale enda küll kedagi teist süüdistada.
aga muidu on ok, rehasid pole, siis rahulikum

C.

p.s. Anne-Lii, kui sul aega üle jääb, siis tule mulle tööle külla, ma tahaks sind oimetuks küsida oma totrate küsimustega ;)

laulud lauldud

täiesti laulusisuline nädala vahetumine oli :)
reedel pidas sünnipäeva Kristjan, minu sõbranje Liisi teine (vahel võib öelda, et isegi parem) pool. olime Reiu jõue kaldal. seal on alati ülitore. Liisi isa mängis kitarri ja rahas laulis mingi kella kaheni öösel ma pakun. isegi sääski polnud tunda. ma tahaks sinna varsti tagasi, aga nii, et autojuht olema ei peaks. see on mingi veider koht seal jõe ääres - viin maitseb hea ja pähe hakkab (ma muigu suht alkoholi raiskaja). minu elu parimad peod ongi seal olnud ;)

laupäeval oli siis isa jubileum, sai teine 60. pidu oli tore, bändiga ja puha :) nägin sugulasi, keda pole mingi 10 aastat näinud ja see oli tore leid, peab tihedamalt läbi käima hakkama. selgus, et Oravad on ikka vahvad :) Olude sunnil olen ex-orav, aga mis teha, kui mu mehe perekonnanimi pole Lend või Koopa, siis oleks võinud topelt nime jätte - "Lend-Orav"
Vanaonu pojapoeg ja tema naine tundusid ülimalt vahvad. selline lõuapoolik on see vastleitud sugulane, pean nende pesa üle vaatama ja oravapojad ka ;)
muide, ülimalt hea on tantsida rumbat mehega, kellel on peotantsu kogemus. tõesti hea! mu oma mees peab vist tagasitulles rumba-kursused läbi tegema, see on lihtsalt nii hea tants...

ja ei saa jätta mainimata Ilmapuud. laulupidu oli ilus, mul oli sügavalt kahju, et ma pühapäeval tallinnas ei olnud. aga lohutuseks endale, saan 2009.a. kindlasti kaare all ise laulda jälle.

cristal