esmaspäev, 4. september 2006

rabarock on muide 2007.a. 15-16. juunil

:)
väääga väsitav nädalavahetus oli. esiteks muidugi Metsatöll! see oli igati super! ma olen hakanud täheldama, et seda tüüpi ettevõtmistel käijad teretavad üksteist juba. mina ka :) otseselt tuttavaid nagu polnud, aga paljusid nägusid tead siit-sealt- ja rabarockilt. töll möllas täiega, rahvast oli jälle meeletult. ma ei mahtunud lava ette ära, pärast 4. lugu läksin ääre poole õhku otsima, aga seekord polnud kuskil midagi hingata. nii ma siis lõõtsutasin ja jõin vett.

ja minu arust on äärmiselt teretulnud, et alaealisi sellistele pidudele lastakse, sest nii kasvab põlvkond, kes teab, milline HEA MUUSIKA on! igatahes oli seal mingi väike päga, sõna otses mõttes mingi 4-5-aastane ja ta laulis kõik laulud (salmiosad kaasa arvatud) täie tõsidusega näppu visates kaasa. sellist Eestit me tahtsime :)

Rabarocki korraldajatega sain ka veits jutu peale, aga nad ei taha uuesti Oomp!'i kutsuda, kuigi need ise väga tulla tahaksid. ma nii tahaks, nad olid super! aga Metsatöllu koha pealt pidavat veel kaaluma, et kuidagi imelik, kui pooled festivali külastajad kannavad töllude logoga särke, aga töll ei mängigi. no rahvas, nõudke meestelt omi lemmikuid ikka mängima, mina igatahes esitasin selgesõnaliselt soovi Oomp!'i uuesti näha.

Cristal