pühapäev, 6. mai 2007

tere Dundeest

V2ike reis yle elatud ja siin ma olengi - Dundees. tuuline linn P6hjamere kaldal. Aknast avaneb j2rjekordne vapustav vaatepilt - Tay j6gi yhinemas P6hjamerega - tuul m2ngimas lainetega, mage ja soolane vesi yhinemas, vanaaegne sild ja linn teispool j6ge. Dundee on uuem linn, tundub, et siin on rohkem k6rgeid uusehitisi ja t88stust.

Mina elan Wormitis. see on kyla, kus on peamiselt eramajas v6i paarismajad. Perekond on v2ga tore. Simon (loe: Saimon) ja Shona (nii loedki) ja kaks poissi (nimesid ma veel selgeks saanud pole, aga nad on vahvad, v2ga h2sti kasvatatud! olid vist 9 ja 7-aastased). neil on p2ris suur maja, selline vanaaegne, lae 22rtes on nikerdused, laed k6rged, elutoas kamin, suured trepid ja taga6u. kass on ka :) aga ma pole teda veel n2inud.

homme on ka veel vaba p2ev, sest siin on mingi pyha - Pank Holiday - kes teab, see teab, mina pole veel selle m6ttest aru saanud ja igal pool ei olegi vaba p2ev. no igatahes saan siin linna n2ha ja kui v2ga tuuline ei ole, siis s6idame kindlusi vaatama :)

ah jaa, ma sain t2na hommikul oma esimese vihma... tuli nagu oavarrest, seisin r6dul ja vaatasin. poole tunni p2rast paistis j2lle p2ike. siin on hetkel 6udne tuul, aga P6hjamere 22res on see vist loomulik. aga mulle meeldib, hea kodune tulle tuli, kui soolane mere6hk autost v2ljudes ninna l6i.

pakkisin end just lahti ja l2hen nyyd perega suhtlema.

Evelin

p.s. mind ei tohi lasta poodidesse, kus on ilusaid v2ikeseid kaelakeesid v6i k6rvar6ngaid v6i miskit sellist. m6ned olen juba ostnud ja arvatavasti ei j22 need ainukesteks. 6nneks on need v2ga odavad. riided on muide siin samas hinnas v6i odavamad, kui eestis ja suurusi on igasuguseid valida :)