reede, 9. mai 2008

väike bromo

olen nüüd umbes kuu aega kasutanud LUMENE Blueberry Curl Mascarat ja tulemused on imelised. mitte selles mõttes, et silmi plaksutades tuleb nuku tunne, vaid et mustikaekstrakt on ripsmed muutnud tugevateks ja tihdamateks mu meelest. varem võis ikka täheldada, et silmameigi eemaldamisel tuleb ära ka ripsmekarvu, aga praegu nagu ei tule, mõni üksik vahel harva.
aga tulemus jääb ka ilus, selline loomulik, samas koolutav ja tihendav. pikendavaid ripsmedushe ei saa ma ju osta, vastasel juhul tunduks kogu aeg, et miski torgib kulme või siis autosõidul on ripsmed prilliklaaside vastus kortsus... mitte et ma kurdaks, et mul pikad ripsmed on, ei üldse, väga rahul olen hoopis.

eile poes oli üks tibi, kes oli "kõikide lisadega" - blondeeritud sirgendatud juuksed, kunstripsmed (mis jätsid temast mulje, kui käsiharjast), kunstrinnad (raudselt olid, pluus oli selline liibu ja läbipaistev ja büst meeletu), kunstküüned, lakknahkne kott (punane loomulikult) ja 10 cm kontsad (ka lakknahast). ma poleks tähele ehk pannudki, kui poisid selja taha poleks kihistanud ja üks teisele öelnud "su bemm pole ka nii hästi tuunitud." samas oli ilus tüdruk ja ilma nende lisadeta oleks lausa tore tüdruk olnud. rõhutan, tüdruk, sest seda naiselikkust oli tema jaoks kohati ehk liigagi palju.

ühesõnaga proovige Lumenet!