neljapäev, 10. mai 2007

inimesed on ikka imelikud ka...

... sellep2rast et, neil on uhked majad, autod, purjekad ja suvilad, aga k6ik mis k2est v6i seljast kukub, sinna ka j22b. seda ei saa muidugi yldistusena v6tta, aga ikkagi.

no aus6na, ma olen siiani 3-s peres olnud ja ega nad v2ga korralikud kyll pole. esiteks muidugi see, et nad saabastega toas k2ivad. eriti imelik on seep2rast, et siin on peamiselt vaipkate, mille kyljest ei ole pori yldse kerge k2tte saada. yhes6naga marsivad saabaste v6i tennistega magamistuppa, lykkavad oma juustud varba otsast 2ra ja sinna nad j22vadki. sama lugu vannitoas... mul on imelik. ja kontoris, kui paber kukub, siis kukub, p6randal on kultuurkiht ysna paks ikka.
riietega on ka nii, k6ik vedeleb p6randal v6i toolide peal kuhjas. praegusel perel on ilus suur garderoob esikus, aga yleriided ripuvad trepi otsas kuhjas. neil k2ib siin 1 x n2dalas koristaja, v6ibolla sellep2rast nii, aga p2rast koristusp2eva ma kyll aru ei saanud, et eriti puhtam oleks. see t2di v2ttis riiulitelt tolmu ja imes vaipu puhtamas, aga laua alused ja nurgad j2id ikka tolmuseks. ja riidetehunnikuid v6i jalatseid ei puutunud yldse.

nii et eestlased, elage rohkem ja vaevake oma pead v2hem pideva koristamisega (see ei t2henda, et ma oma v2ikese armsa ema poolt hetkel kindlasti l2ikima nyhitud korteri j2rgi ei igatseks)!

ma olen praegu yksi kodus. t2na on 6htupoole t88. l2hen kella kaheks ja siis l6petan 8-st. 6htul on mingi laste grupp, nad tahtsid, et ma seda j2lgin ja osa v6tan. natuke k6he on ka, sest vaimupuudega lapsed, kes eriti h2sti ka r22kida ei saa, et ole just mu lemmiksihtgrupp. esiteks on neist kordades raskem aru saada, kui eesti lastest, sest nad ei h22lda inglise keelt yldse nii nagu t2iskasvanud ja teiseks, mulle ju ei meeldi, kui laps nt. minu kylge klammerdub. hea kyll, see v6ib ju imelik tunduda, aga mul ei ole suguv6sas eriti v2ikeseid lapsi olnud, seega kogemused puuduvad ja hirm on loogiline. ja kuna mul ka 6desid-vendi pole, siis yldse on v2he fyysilist kontakti olnud.

suundun vanni, tahaks end l6dvaks lasta ja mitte millelegi m6elda. 88sel ei saanud magada.

head p2eva siis!

Evelin