kolmapäev, 27. september 2006

miks ei võiks Pärnus olla üht normaalset veekeskust, kus klienditeenindaja sind oma sapiste kommentaaride üle ei külva ja kus ei peaks oma järgekora ootama ning lõpuks sellest hoopiski ilma jääma, sest grupp sai just täis!???
täitsa jama on see Tervise Pradiisi korraldus, kus gruppi saab end registreerida nädal ette ja vaid üheks nädalaks. samas mul on 10 korra kaart, miks ei võiks siis saada kõik korrad ilusti ära broneerida? nagu aru saate, olen ma tige natuke. põhimõtteliselt tuleb nüüd nii välja, et kui ma ei helista esmaspäeval hommikul kell 6.30, siis ei saa omale gruppi aega ja kaart jääb kasutamata, sest pole, kuhu minna...
Eelmisel hooajal käisin Viikingis, aga seal oli selline meeldiv lendlemine läbi vee, koormust ei saanud. Estonias olen ka käinud, seal on venelased, väga ebameeldib kontingent oma käitumatusharjumustega. Raba ujulas on külm ja mitte eriti meeldiv treener, nii et polegi kuskil käia. Paradiisis on vähemalt aurusaun :) ja jummalast hea vesiaeroobika treener Tiina (soovitan soojalt, lahe ja hoogne inimene).
Aga ega ma veel alla ei anna, käin ikka on esimesed 10 korda ära, siis vaatan edasi.

Cristal