esmaspäev, 5. märts 2007

valimisnalja

mulle tuleb vist täna häadatapp teha... selline loidus ja unisus on peal, et üldse ei saa vedama. just töö mõttes. ma olen siin juba 2 tundi jobutanud, midagi sisulist tehtud pole saanud. tegelikult algas see kõik juba eile, kui poole päevani magasin. laupäeva hommikul just kurtsime mehega mõlemad, et enam ei saa pikalt magada, hiljemalt pool kümme silmad lahti. eile siis tegin kõik tasa, ärkasin pool üks! ja õhtul ei olnud mingit probleemi kümnest jälle silmi kinni panna. võibolla on tegemist kevadväsimusega.
koukisin just lauasahtlist välja vitamiinitopsi, hakkan neid uuesti võtma. eelmise ringiga mõjusid hästi.

üks naljakas vahejuhtum ka: käisin valimas eksole, juba teisipäeval, kolmapäeva õhtul jalutasin port artur kahes ja vastu tuleb mingi mantlis mees, lähemal vaatlusel selgus, et ta on see IRL-i mees, kelle ma valisin :) hakkas siis onu minu käest pinnima, et kas ma valima lähen? mul tuli kange tahtmine talle õlale patsutada ja öelda, et tee siis head tööd seal parlamendis, sul on minu mandaat juba olemas. jäin siiski viisakaks ja ütlesin lihtsalt, et juba käidud ja teile hääl antud. vat nii laia naeratust, mis üle ta näo levis, ei ole ma ammu näinud. suht sürr tegelikult niimoodi oma saadikuga kokku juhtuda :)
tulemustega olen ma üsna rahul, täpsemalt saab rääkida muidugi siis, kui valitsus koos ja tööle hakkab. millegipärast ei usu ma, et kõik libedalt läheb.

uimerdan nüüd edasi

Cristal