esmaspäev, 25. september 2006

ma pean ikka veel kord mainima, kuivõrd rahul ma olen, et Rüütel, vana känd, ei jätka! iseenesest ei ole Ilves kõige parem valik, kuna ta on ülbe ning jah tõesti on ta olnud kaua eemal ega tea telgitaguseid, aga siiski, 100 x parem kui punasõdur!
paljud peavad end poliitikakaugeks, mina küll ei pea, on ju oluline, kuidas meie riiki juhitakse. kui inimene ei käi valimas, siis ei ole õigust vinguda, et kõik on pahasti. siis peabki pahasti olema, kui kodanik oma kohust ei täida! kui meie ei täida oma kohust, siis ei pea ka riigikogu liige täitma oma ja president oma, nii et jah, ongi see nokk-kinni-saba-lahti värk.
lapsena olin ikka fänn kohe, kuulasin "rahva omakaitse" saadet ja poliittundi ja ETV poliitfoorumeid, nüüd ajab lollus vihale, siis panen teleka või raadio kinni ja loen raamatuid, aega on ka vähemaks jäänud, peab selekteerima, mida tarbin. aga ikkagi, pean käima valimas.

laupäev oli üldse üks vääga tore päev, mu sõbranna abiellus, käisin lilli viimas. nad olid nii õnnelikud ja rahul ja positiivsed. seevastu enne nende registreerimist oli vene paar, kes tuli välja ning mossitas, pärast neid verinoored, kes sisse minnes värisesid ja näod olid nii tõsised, nagu oled 30-aastane sõda ees ootamas. siit moraal, et peab ikka inimest pikemalt tundma ja oma otsuses täiesti kindel olema, siis saab ka tähelepanu keskpunktis olemist nautida.

Cristal
PALJU ÕNNE EESTILE!!!
LÕPUKS OMETI MÕISTUSE VÕIT :)

rahulolev Cristal