laupäev, 5. mai 2007

rahulikum laup2ev

tere j2lle!

Aimur on nyyd l6puks kohale j6udnud. tegelikult kuskil hommikupoole 88d maandusid vist. ega ma t2pselt ka ei tea. siis j2in magama.
und ei olnud muidugi kauaks, kuna Anne (loe: Ann), kelle juures ma praegu olen, t6i oma lapselapsed kylla. 6-a poiss ja 4-a tydruk. ise ta ytleb nende kohta, et nagu naabreidki, ei saa lapselapsi valida... selles m6ttes on kyll jube olla sotsiaalt88taja, kui su oma pere on v2ga keerulises situatsioonis, lapselapsed t2iesti kasvatamatud, nende ema lohakuse mustern2idis (nii ta ise ytleb oma tytre kohta) ja lapselaste isa p2tt.

hommikupoole ma vist ehmataksin neid natuke oma kohaloluga, siis oldi vaiksemalt, aga kui 2ra harjuti, siis l2ks lahti. nyyd nad l2ksid koju tagasi 3-4 tunniks ja siis tulevad taas. Anne peab senikaua kogu nende segaduse kokku panema. ja nii iga n2dalavahetus, nagu ma aru sain. oh, 6nneks ei ole need minu lapsed. j2rgmises kodus ei ole v2iseseis lapsi. jama on selles, et nad r22givad inglise keelt teistmoodi ja h2sti kiiresti, ma ei saa h2sti aru. t2iskasvanutega on lihtsam.

muide, ma l6petasin just salli kudumise. jah t6esti, kudumise :) CIF-il on iga m6ne aasta tagant yleilmalised kokkusaamised ja sinna peab iga maa midagi kaasa v6tma. shotlased otsustasid salle kududa. et siis panna peale silt "shotimaa k2sit88" minu sallile pidavat tulema silt "eesti k2sit88 shotimaalt" lahe! igatahes proovisid nad siin neljap2eva 6htul alustada, aga mina olin ainuke, kes midagi sassi ei ajanud, niisiis tegin l6puni. seni on see ainus sall, nii et v6ibolla on minu oma ainuke, mis myyki l2heb :) aega on juuli alguseni.

l2hen nyyd linna peale, muidu hakkab veel sadama ka.

Evelin

lennukid on saatanast

ma l2hen nyyd kohe hulluks, sest Aimur on kuskil Dubais, kus ta yldse olema ei peaks...

nad lendasid eile 6htul enda teada Londonisse, aga maandusid hoopis inglise s6jav2ebaasis Brize Northonis. sealt ei saanud yks meed edasi, kuna tal ei olnud passi (v6ttis lollike ainult ID-kaadri...) Siis 8eldi, et hommikul 9.00 on start Ahfanistaani suunas, mida loomulikult ei juhtunud. istusid poole p2evani lennujaamas, siis hakkasid s6itma. pidid otse Kandahari minema. lennuk oli kohal, aga pidurid j2id maha... tegelt ei ole yldse naljakas, sest pidid uuesti minema lendama hoov6turajalt vist t2ie hoo pealt v6i midagi sellist. siis Dubais oli h2damaandumine. nyyd istuvad lennukis ei tea kui kaua, v2lja ei lasta. hullumaja!!!

ma olen t2itsa hirmul juba. seni kuni Aimur ise s6numeid saadab, on k6ik ok, aga kui staabist helistama hakatakse, siis ma vist kyll l2hen lolliks.

kuradi britid (saab praegu shotlastest suurep2raselt aru)! kas ei saa siis organiseerida lennukit, mis korras oleks??? no andke andeks, lisaks mootoritele on lennuki juures k6ige olulisemad pidurid. oh mis ma halan. aga saage ikka aru. mul on n2ide ees, mis v6ib juhtuda.

eks ma annan edasi teada, mis toimub. pyyan nyyd magama minna, t6en2oliselt see ei 6nnestu. ega ma t2na ka ei maganud, aga v2hemalt pikali.

Evelin