neljapäev, 2. aprill 2009

ikka ühes tükis veel

ma siin vaatan, et mu mehe sõbrad/tuttavad/töökaaslased on palju rohkem uudiste vaevas, kui minu kaaskond. aga see on ainult hea, et minu telefon vahet pidamata ei helise. ei-ei, ärge mõistke valesti, võib helistada loomulikult, aga pole vaja karta, et ma teada ei anna, kui tähtsündmus toimunud on.
kaksikud ja nende sünd oli eile suur hitt - naljapäev oli ju. sugulased ikka nautisid oma mõtet täiega, et kõigile laiali saata teada Siina ja Miina sünnist... no anna abi! kuidas sai selliseid nimesid üldse tõsiselt võtta??? aga noh, püha lihtsameelsed. tervitan siinkohal Heikot, Elist ja Virgot :) kohe näha, et ühe pere lapsed. vahva igal juhul.

muudel teemadel ka: meie kass on tõeline hiirekuningas - ta on püüdnud täna priske hiire, eile hiiglasliku roti ja üleeile ühe varblase. toidan ma teda hästi, kuna kõik on kenasti terved, küll veidi nätsutatud. aga see rott oli ikka paras üllatus, see oli lihtsalt niiiiiiiiiiiii suur. küll meil on tubli loom. küllap ta aimab minu paisuvat kõhtu vaadates, et midagi on toimumas ja ta peab oma eksistentsi kõvasti põhjendama ;) kusjuures ma ei valeta, kui see näriline oli mingi 1/3 meie kassi kaalust. on ikka jubedaid tegelasi linna vahel liikvel...