esmaspäev, 15. jaanuar 2007

orkaani pildid


selline pilt oli eile õhtul pärnu kesklinna silla all ja rannas

ilm on hukas

Tõesti võimas vaatepilt avanes eile õhtul kella 22 paiku Pärnu südalinnas - vesi peksis üle kallaste, tuul peksis otse näkku ja seda oli omal nahal kogema tulnud pooled linnaelanikud. ranna-ala ja jõe äär olid tormituriste! täis. see on nüüd uus turismiliik Pärnus. hommikul uudistes öeldi, et sellised kodanikud kolasid öösel ringi.
põhimõtteliselt Tammsaare pst oli vee all pärast Strandi ja enne Tervise Paradiisi, liiklus seega kinni. Tammsaarest alla mere poole ei lastud, politsei oli ees ja telliskivi keelumärk ka :( Jõe ääres täitsa kohe tundus, et torm on, sest jalakäijatunnelid olid vee poolt täitsa ära vallutatud, keegi ei julgenud isegi rattaga läbi sõita.
Imelik, et inimesed oma koerad kaasa võtavad sellist looduse stiihiat vaatama. nad on nii ärevil ja ehmunud. ma jätaks koju. meie kass muidugi keeldus toas olemast. õues võttis megapoognaid ja saltosid. püüdsime mehega hea 20 minutit, kui kätte andis. ei julgenud ööseks tormi kätte kasta ka.
igatahes huvitab kogemus oli jälle. tegin pilte ka, pärast laen üles. muidugi 9. jaanuar tormiga võrrelda ei anna, siis ujus ikka jää poole linna peal vastu ja portakas oli uppunud.

mis veel, laupäeval muidugi oli vahva. kuna ma olin üksi jäätud (mees langetas metsas küttepuid ja sinna ei saanud ja ometigi kaasa minna. eelmisel korral ma lolli peaga läksin, siis hirmu pärast pidin ära minestama, kui puu kukkuma hakkas. ei saa ju aru, kuhu ta tuleb, jookse segaseks ennast...) no ja siis ma kondasin mööda linna. leidsin ripsmedušsi :))) lõpuks ometi, seda oli juba väga vaja. nüüd ma istun siin oma nukuripsmetega. väga kenad on, tõesti noh! sellised tihedad ja pikad ja ei kleepu kokku.
täna siis juuksur, värvi oleks vaja kohendada.

Cristal