kolmapäev, 25. juuli 2007

hiirekuningas



















kui väga hästi vaadata, siis see hall pruuni triibuga tomp on hiir, mille minu hiiglama tubli kiisu kinni püüdis :) ja need hüpped, mis koos hiirega ja sellele järgi tehti, on hindamatud IRW

plaatidest

remont kulgeb plaanipäraselt - pooled plaadid on juba seinas, täna lähen vuugisegu järele. väikesed komplikatsioonid tekkisid muidugi ka, kui leidsin, et ühe nurga võiks veel ära plaatida. juurde oli plaate vaja noh! aga ei teagi, kas tulevad täna või reedel.

ja vuuki ei oska ma kuidagi valida. hele oleks ilus, aga läheb kohe mustaks, tumedam beež oleks otstarbekam, aga mitte nii lahe. punane oleks juhhuu!! aga vist liiga kriiskav ja kui punase peroiid üle läheb, siis on jama. õhtupoole siis vaatan hetke ajel, milline vuuk tuleb.

veel on mingeid kruvisid ja silikooni vaja. ja uusi lapme kööki.

lauaplaat on Pauli käest tagasi, peitsi tõi ka. nüüd ootan kuiva ilma, et see ära teha. õpetuseks öeldi kaasa, et ole kiire tüdruk, muidu peits kuivad viuh! ära ja tulevad randid. teate küll, kui vildikaga mõnda kohta üle teha, siis jääb ka kohe näha, niisugune pidavatki jääma, kui uimerdada. ilmajaamast peaks nüüd päikest tellima. ja lakk tuleks ära osta.

midagi on raudselt veel, aga õnneks raha hakkab otsa saama...

C.

nuta või naera

otsisin endale selliseid mõnusaid papusid, millega ringi sebida, leidsin ja kohe jälle kaotasin. vaatasin http://www.osta.ee/ keskkonnast omale ilusad puma papud välja ja tellisin ära. oksjonil ajasin hinda ka veel kõrgemaks, et ikka endale saaks. aga nutt ja hala, väikesed olid :( nr. 39 ja väikesed. täitsa jama kohe. töökaaslased siin nüüd proovisid ka ja papud sai endale isik, kes kannab tavaliselt nr. 37 jalanõusid. selline tüng siis. nüüd ma pean vaatama, kuidas minu edevad ilusad puma papud 67-aastase sporditädi jalas käivad - urr :Z kõigile noortele olid väikesed.
ma kohe üldse ei saa aru, kuidas tavaliselt puma papud poes parajad, nüüd tellides väikesed. kusjuures kindlasti originaalid, sest karp ja puha oli kaasas ja ikka nii õiged, kui poeski.
olen siis nüüd üks kadeduseuss.

ja mu mehel on täna sünnipäev, no nii liivast, hullu ja kainet sünnipäeva ei ole tal veel kindlasti olnud. aga kui puhkusele tuleb, siis pidutseme topelt ;)

C.