kolmapäev, 4. jaanuar 2012

et mis mõttes nagu? (ilmateema)

just natuke aega tagasi mõtesin, et olen lõpuks hulluks ära läinud - nimelt kuulsin väljast müristamist! ja-jah, just müristamist. jaanuari alguses. normaalne :S esiti arvasin, et maantee lähedal, mõni rekka ikka vahel teeb sellist kolinat, kui keerab, aga kohe tuli veel üks kõmakas, nii ei küllap see äike oli. rahet tuli ka akna vastu, ju siis mingis õhujoad liikusid eriti intensiivselt Pärnust üle. 
vesi olevat ka jälle tänavatel ära käinud (delfi pildid näitasid). hakkasin tagasi mõtlema ja ei tulnud küll teismeeast või lausa lapsepõlvest meelde, et varem vesi niivõrd tihedalt tänavaid pesemas käis... mul on kohutavalt kehv  mälu ka, aga ikkagi. kohe, kui kokku lepiti, et 160cm üle Kroonlinna 0-i läheb jamaks ja püstitati vastavad mõõdikud randa ja silla juurde, sai nagu meri aru, et tuleb rekordeid üle lööma asuda. see on juba nagu pärnakatele eraldi spordialaks kujunenud - jälgid netist tuule- ja merevee taseme ennustusi, püüad fotokaga parimaid üleujutuse kaadreid ja iga paari päeva tagant tassid kõik väärtuslikumad esemed igaks juhuks II korrusele ;) alles teisipäeval töö juures kõik koos ahhetasime ja ahmisime õhku windfinderi ennustusi jälgides - suht creepy oli ikka! aga ükspäev on kõik sellest väsinud ja uputus tueb siiski. ehk see niipea veel ei ole. aga kui 2012.a. 1. jaanuari hommikul värises Jaapanis taas maa ja päeval hakkas Norras maa lõhenema, siis tundus küll Maiade kalendri lõpukuupäev kuidag kahtlaselt kurjakuulutav...
kena jätkuvat talve teile ka! kas kelgutamas on käidud? meil on :D terve selle talve peale on 2 päeva Pärnus lund olnud ja me oleme seda täiega nautinud. aga suusatamas? noup :( kui Jõulumäel samamoodi vihma edasi ladistab, siis nii jääb ka.