teisipäev, 9. jaanuar 2007

tegelikult on see elu esimene kord

... kus ma niimoodi dieeti pean, et suutäied on toiduaine ja ampsu täpsusega üles loetud. kaalujälgijates võid ise mõleda, mida sööd, peaasi et punktid lõhki ei lähe. see mõtlemine ajabki hulluks. praegu on hea - kahe nädala menüü ees, teed sisseostud korraga ära ja paned iga päeva portsu ootele :) ei ole vaja päev otsa mõelda, et mitu punkti mingi asi annab ja mida süüa, et kõhu paremini täis saaks.
kerge muidugi ei ole, eriti kui telekast pidevalt toitu, toidutegemist või tooraineid näidatakse. jube tegelikult! on ju täiesti arusaadav, kui inimene tahab kogu aeg midagi näksida, kui telekas toidunaudingud tulevad. täna õhtul proovin mitte vaadata, loen parem. eks siis näib, kas on kergem.
sellist jubedat nälja tunnet ei ole, imelik.
käsin praegu jalutamas, mingi pool tundi, sain vist värske õhu mürgituse ;) õhtul lähen veel, sest mehe auto on remondis ja sinna läheb just sellise aja. tore!
töö juures on täna üks sünnipäev, pean mingi vabanduse välja mõtlema, et mitte selle tordi juurde istuda. ülemus kutsus ka külla Kreeka toite maitsma (ta käis ja proovib nüüd ise teha). pean ikka ära ütlema, muidu kujuneks see täielikuks enesepiinamiseks.

nagu näha on see söögisõltlase blogi, oh!

C.