esmaspäev, 19. märts 2007

uputus

jeebuke, milline shokk eile öösel oli - köögis lõhkes külmaveekraan. kogu elamine oli muidugi vett täis juba enne, kui jõudsime boilerist tuleva kraani kinni keerata. sellega seoses tuli välja, et põrand on totaalselt kaldu koridori poole, sest kogu vesi voolas rõõmsalt sinna. koristamise mõttes oli hea, et tõstsin muudkui svammi põranda ja kausi vahet, aga tegelikult oli üsna rõve.

alguses läbi une ehmatasin üles ja tundus nagu oleks vannitoa suur boiler katki või midagi, surve tundus meeletu. ja kuna mu töökaaslasel on boiler lausa maha kukkunud ja vanni purustanud, siis on, mida karta. õnneks oli ainult veetoru ja hoopiski köögis. lidusin siis kööki, haarasin abivahendid. mees ei saanud mõhkugi aru, ma siis hüüdsin, et tule juba, keera kraanid kinni, ikka ei midagi, siis hakkas mingi hetke pärast liigutama. uskumatu, milline uni inimesel olla võib ;) kusjuures see pahin ei olnud üldse väike.

ja mis kõige veidram, torupoest öeldi, et meie süsteem on igivana, selliseid enam ei müüda ja kuidas me üldse nende torudega vett saame. selle jutu peale hakkasin ma kurjaks saama, olge ikka normaalsed! meie torustik on paigaldatud 2 a tagasi, mis siis need tegema peavad, kellel 10 või rohkem a tagasi ehitatud on??? et polegi varuosi saada, pane aga kogu süsteem uus. no ei! teises poes nii haiget juttu ei aetud. sai kenasti vajaliku torujupi ja pärast seda oli parandamine lapsemäng, nagu abikaasa ütles.

mina puhastasin sel ajal meie autode sisemust, nüüd on nad väga ilusad ja puhtaks imetud. arvan, et pesulas ei saa ka nii head tulemust, sest ma pole veel eriti kedagi näinud, kes seda tööd südamest teeksid. ah et miks ma niiviisi küürisin, eks ikka selleks, et mehe auto plaanis maha müüa ja minu oma tahtis lihtsalt veidi kevadisem välja näha.

mis F1 puutub, siis esimese etapi tulemus oli super - lemmik meeskond ja lemmik piloot :D

Shotimaa reisi varustus hakkab kokku saama, lisaks tallinna nodile on mul nüüd ka Anttila poest soetatud goretex-pinnaga nike matkajalatsid (ülimugavad). niisiis jäävad veel teksad ja seljakott (eelistatud on ikkagi nike). huvitav, kas jalanõusid on võimalik veidi suuremaks pikkuse osas ka venitada (laiemaks ja kõrgemaks küll saab). mul on ühed nike dossud, igati toredad, aga tiba väikesed. pean seda asja uurima. ja mis ma teha saan, et just see brand meeldib, ikka parem kui adidas...

C.