kolmapäev, 30. august 2006

lemmiklooma heaks mida iganes - loomakliiniku deviis vist, röövlid raisk!

eile oli siis see päev, kus lõpuks võtsin südame rindu ja läksin loomakliiniku apteeki. teatavasti nõuab see üksjagu julgust, kuna sinna tuleb alati rahakott puuga selga võtta, muidu ei saa miskit. eelmisel kooral jäin nagu niuhti 400 eegust ilma. igasugused imeviguridki maksavad hingehinda, mis siis vajalikest vahenditest veel rääkida.
tegelikult oli vaja kassile küünetange, sest tapeet on seintelt maha hakanud tulema meeletu rebimise ja kraapimise tagajärjel. sinna jõudes aga tehti mulle selgeks, et ega kasu pole, ta kraabib ikka ja nii tulingi apteegist ära hoopis mingi spreyga, mida peaks pihustama sinna, kuhu ei taha, et miisu läheks. võin kohe algatuseks öelda, et minu kass vist ei tunne lõhna, sest see mõjub täpselt niikaua, kui pihustan või kui otse kass peale lasta, hiljem kraabib rõõmuga edasi. sinna see 125 krooni siis läks...
muidugi pidin ma ühe uue mänguhiire ostma, punane kass ja must karvane hiir näevad äärmiselt efektsed välja, mida kinnitavad ka miljon pilti eilsest õhtust :) kui arvuti parandusest kätte saan, siis laen mõned üles, siis vaadake ja kadestage, nii ilus loom on mul!
aga ma võin ta täitsa vabalt hommikul 5-8-ni hoiule anda, kes soovib? siis on ta väga armas, aga äärmiselt elab kiisu, nii et unetud, andke endast märku!!!

seda ka veel,et lasin endale teha pika musta seeliku METSATÖLLu jaoks, jah, see juba tuleb sel reedel :)))))))))))))) Käisin mina siis eile proovis (juba teist korda!) ja ei ole võimalik, tädi oli alt äärest mingi 10 cm ära lõiganud mõeldes, et ma ei ole ju nii pikk. aga ikka olen küll!!! no ja nüüd ta siis mõtleb seal välja, kuidas ülevalt sellikut nii ümber teha, et ikka saabastega ka pika seeliku mulje jääks. oh f... ma ei salli ninatarku inimesi!
aga muidu hakkab looma, tölli logoga särgi peaks ka täna kätte saama - rõõm-rõõm - siis kekutan pool õhtut peegli ees ja ootan reedet. isegi bussipilet ostetud. oh, ei kekuta midagi peegli ees, meil on täna sõbrantidega lauamänguõhtu, ümbermaailma reis nimelt. see on maailma toredaim mäng! ausõna, enamus ülikooli vabu õhtuid möödus selle tähe all ja mul on ainult head mälestused. soovitan kõigile!

C.