teisipäev, 5. juuni 2007

kokkuv6tete aeg

niisiis, viimane n2dal Shotimaal on k2sil. m6tlesin siin, et peaks veidi aru, mis ja kuidas.

1. 6igust r22givad inimesed, kes soovitavad v2he asju kaasa vedada. mul oli 4-st tydrukust k6ige v2hem asju, aga ikkagi palju. yhed pyksid on siiani kohvrist v2lja v6tmata ja sinna nad t6en2oliselt ka j22vad. teksajakist ma ei r22gigi. 2 seelikut on tabanud sama saatus, aga puhtalt seet6ttu, et siin on polaarkliima :( millegip2rast on neile seltsiks veel yks siginenud (lootes, et P2rnus on soe ;) Lisaks olen liiga palju kreeme-salve kaasa v6tnud. oleks v2hemaga hakkama kyll saanud, aga teate ju kyll seda naise sydant - kohe hea on olla, kui igasugu vidinad ymberringi.

2. shotlased ise on m6nusad, suht eestlaste moodi, mis on ka m6istetav, sest elame samal laiuskraadil, ajalugu on olnud keeruline ja naaber vastik. kodused kombed ja s88gid suht samalaadsed, kuigi leiba pole!

3. praktikakoht enam-v2hem. selles m6ttes et oli nagu minu ala ja ei olnud ka. ma kyll oma arust ankeedis seletasin v2ga t2pselt, millega Eestis tegelen, aga ju neil ei olnud v2imalik sellist programmi pakkuda. samas olen k2inud haiglates ja reh. keskuses ja tegelenud puuetega lastega. seega k6ik 6ige, aga midagi lihtsalt j2i puudu. saladuskatte all v6in muidugi 8elda, et ega ma selle p2rast siia tulnud, ikka maa ise t6mbas rohkem ;)

4. alati ei t2henda p2rinemine samast piirkonnast head klappi. ma saan palju paremini l2bi hispaania tydrukuga ja tyrklanna on tore, aga soomlane on jube. ma ei m2leta, kas kirjutasin, aga me k2isime Sky saarel ilma temata. hoidsime saladuses, et l2heme ja 6nnestuski ilma hysteerikuta 2ra k2ia :) tegelikult ka ei ole normaalne, kui inimene hakkab vinguma ja l6puks karjuma, kui tema ei saa seda magamisaset, mida soovib. uskumatu tegelikult (me loosisime voodikohti, nii tundus aus k6igi suhtes, aga m6ni kohe ei saanud sellest aru).

5. programmi korraldajad on igati head olnud, l2binisti toredad inimesed. mul on tunne, et tulevikus hakkan ma hulganisti shotlasi oma kodus n2gema...

saigi vist k6ik. muidugi midagi on veel. aaaa... seda et t6esti oli hea m6te siia tulla kuniks Aimur 2ra on. ma praegu m6tlen, et ainult paar kuud ongi veel j22nud ajani, kui ta korraks end n2itama tuleb ja sygisel on mul hullult palju tegemist, nii et ehk polegi v2ga hull. sellest ma muidugi pigem ei r22gi, et iga kord, kui talle m6tlen, tulevad pisarad kohe silma v6i kui m6ni ilus laul raadiost tuleb, siis sama probleem. aga see on vist ainult loomulik.

ja ma ei saa aru, kuidas mehed minevikust iga kord v2lja raalivad, et Aimur 2ra on. see on nagu needus. eile yks helistas, kellega ma pole 7 aastat suhelnud. t2ielik mysteerium... eelmine kord oli sama lugu - suht kohe p2rast Aimuri missile minemist helistas yks kunagine ex. aga enam see mind ei k6iguta, sest mul on maailma k6ige parem mees ja kedagi teist ma ei taha. nii hea tunne oli 8elda, et ma ei taha sinuga r22kida. kui telefoni kinni kl6psasin, t2itus syda t2ieliku rahuga :)

sellised lood siis.

Evelin *ootab lennuilma*