esmaspäev, 9. juuni 2008

päike

päikesega on sel aastal kuidagi imelikud suhted mul. esialgu ei kohtunud me üldse, siis vältisin mina teda ja loomulikult sellise käitumise peale ta solvus ning ei tervitanud mind enam hommikutel, kus ma oleks leidnud aega tal end silitada lasta.
mõtlesin siis, et see viga tuleks parandada, eriti kui kaaskondlasi vaadates tundub, et nende suhe päikesega on suurepärane. rand ei ole ju kaugel, ei, üldse mitte. võtad aga rannakoti ja hakkad astuma, 15 min pärast oled kohal - pikk valge liivariba, kajakad ja mõni üksik inimene. Raeküla rand ikkagi, mitte mõni beach. tore, eksju! mulle meeldib.
laupäeval päike veel mu eemalviibimist nii kergelt ei andestanud, 2 h praadimist ei andnud pea mingeid tulemusi. meelitasin siis eile veel veidike. nüüd ta sai minu peale kurjaks vist - selg puha põlend :( veider, kas pole, olin seal ainult mingi tunnikese, sest tuul kippus liiga tegema.
aga põhieesmärk sai täidetud, sest täna hommikul naeratas päike mulle kavalasti ja ma palusin teda ilusti, et ta mu lilletaimi päris ära ei kõrvetaks. lubas vaadata mis teha annab :)
ja veel, ma ei ole enam sinakas-hall, juhhuu!!!