reede, 16. märts 2007

tallinn

eilne tallinn oli oivaline :)
sain kõik, mis vaja - nii tuulejope Shotimaa tarvis, uued kevad-sügis kingad, mälukaardi, Aimurile üht-teist ja palju-palju kaubanduses ringi kolada. jalad on täna veits helliad veel...

siinkohal võin öelda, et 2000 krooni ühekorraga laiaks lüüa ei ole üldse lihtne. me käsime ikka pikalt Kristiines ringi ja vaatasine silmad punnis peas. no ei ole midagi osta! selline piisavalt imelik summa on see. kui oleks rohkem, ostaks mingit tehnika asja, kui vähem, saaks 1-2 vidinat. nüüd siis käisime ja valisime ja lõpuks midagi väga asjalikku ei saanudki.
raamatupoodi me seekord ei läinud, teadlikult. sinna oleks võinud vabalt kogu raha jätta.

ja me käisime Ülemistes hiina restos, nämm, tõesti tore koht ja hästi saab süüa. sõbrants Kadri mind ükskord vedas sinna, tellis kevadrulle ja puha. nüüd ma iga kord käin seal söömas, kui tallinna satun.

isa sai ka ilusti lennukile pandud, praeguseks peaks ta Taimaal kohal olema. reisiseltskond paistis tore olevat, sellised suht soliidsed ja keskealised inimesed. ühtki kohe imelikku või ebameeldivat kodanikku küll silma ei hakanud. usun, et isal tuleb ilus puhkus.

C.