neljapäev, 7. juuni 2007

Shotimaa 6 n2dala l6petuseks

mugavaks habbab m6ni muutuma, loodab, et iga p2ev tuleb siia lehele uus sissekanne (tugev vihje emale), aga teate mis, minuga on sama lugu, ma olen ka laisk ja mugav ;) sama asi, et istuks aga arvuti ees ja loeks, kirjutada eei viitsi.
tegelt on nii, et ma kokkasin eile oma perele syya teha (kyyslaugukartulid ja liha ahjus). 6nneks k6ik laabus suurep2raselt, midagi p6hja ei k6rbenud. tavaliselt ju l2heb nii, kui kylalised tulevad ja ekstra pingutad. igatahes 6 suud sai toidetud, kiideti ja puha :) sellep2rast ei kirjutanudki.

t2na kolisin tagasi Perthi. kohver tuli ka just eelmise peremehega kohale. ma ise saabusin veidi varem Bernardo's bossuga. tegelesin just ymberpakkimisega, et homme ei peaks vaeva n2gema. plaan on kaua magada, siis linna peal kolada, midagi v2ikest kaasa osta veel ja siis on hinnangute aeg (paberkandjal tuleb kirjutada, kas ja mis ja kuidas meeldis v6i mitte).

homme 6htul on hyvastij2tu 6htus88k Tai restoranis. kutsutud on korraldajad, osalejad ja pered. paljud ei saa tulla, aga mingi 25 inimest ikka. p2rast v2ike pubituur ja siis tuttu. ma pean enne 6 juba punuma panema, lennuks pealinnast kell 9.10 ...

siis on 4 tundi passimist Londonis. lennuk Riiga v2ljub idee kohaselt 14.35 ja Eesti aja j2rgi on Riias 19.10 Nii et Eestis ehk olen 21-22 vahel. ja siis mu voodi-mu padi-mu pult, mu kass ootab mind (abikaasa puudumisel peab Lordi nurrumisega leppima).

ja palun 2rge helistage mulle pyhap2eval enne kella 13.00, loodetavasti magan end v2lja.

homme ie kirjuta.

olge kallid!

Evelin