neljapäev, 19. juuli 2007

liiliad

teised virtuaalsed lapsed ( nagu MArta , Keku keku2) siin eputavad oma liiliatega.

mina ka ;)

punane on mu eriline lemmik.



ja need oleks pidanud kevadel ostetud sibulate kirja järgi olema valged või äärmisel juhul oranzid

aga liiliad on tõeliselt ilusad :) ostan kevadel kindlasti veel. eriti tahaks sügavkollaseid ja valgeid.

C.

lisaks ostupalavikule on mul veel ka...

... ehituspalavik.

praeguseks olen ära ostnud kööki keraamilised plaadid, et kappide vahet plaatida. nädalavahetusel võtan sealt praeguse katte maha ja uue nädala alguses tuleb Riho (meie suguvõsa plaatija) neid seina panema :)

plaatide valik ei ole just kõige parem. või noh, on küll, aga hinnavalik ei ole hea... mulle hullult meeldisid ühed 699.-/ruut edevad ja läikivad ja oranzid. paljuvõitu? on küll, loosi läksid 279.-/ruut. need on sellised klassikalised, motiiviga ja puha :)

teine projekt - laud - on suht pooleli. lihvisin kogu vana köögilaua siledaks. on teine ilmastiku kätte jäänud ja värviga pihta saanud ja ma ei tea, mis kõik veel. seda siis kõike minu isa käe läbi ca 10 aastat tagasi (laud ise pärineb 60-ndatest). ainult pealmist plaati ei suutnud ise päästa. selle viisin Aimuri tädimehe Pauli kätte (kes on nende suguvõsa tisler), et ta vaataks, kas annab miskit teha. kui annab, siis viimane etapp on peitsimine ja lakkimine, mida plaanin ise teha. siis peaks päris kabe tulema.

ja siis ehk ongi köök enne augusti algust enam-vähem selline, et ma seal rohkem kui hädavajalik olla tahan. õhupuhasti pliidi kohale tuleb ka kohe, kui Aimur oma rahalaevaga kohale jõuab ;)

koridor ootab järge. arvatavasti tegelen ma sellega sügisepoole enne, kui Aimur jälle tuleb.

nii juhtub, kui kõike kiiruga otsustama pead ja mitte aega mõelda pole. 3 aastat tagasi ei suutnud ma kohe kõike paika panna, mida ja kuhu. nüüd siis olemegi sunnitud juba ümber tegema. aga pole hullu, saabki ilusam :)

sebija

ostupalavik

ma ei ole kunagi midagi netist ostnud (lennukipiletid ei loe, need on hoopis teine asi). aga kui on suur igavus, siis kolad igasugu lehtede peal ja jõuad välja ei tea kuhu. nii ka täna. millegipärast jäin pidama www.osta.ee keskkonnas ja sealt jäi kohe mitu asja silma, mida tahta. oh seda hullu tarbimisühiskonda küll :(

loomulikult oli mul vaja üht kella veel (sellist edevat kivikestega, mitte et ma just ostsin endale Fossili) ja papusid ja lauda ja üht lahedat lebo tooli ja mida kõike veel. esimesele kahele tegin pakkumised ka, vaatan, äkki saan endale. need olid mõlemad sellised asjad, et "osta kohe" hinda polnud, muidu oleks kohe tahtnud saada...

nüüd ma saan suurepäraselt aru, miks inimestel saab krediitkaart tühjaks ja kuidas koju kuhjuvad asjad, millega midagi tegelikult midagi peale pole hakata.

aga mulle meeldis, ju tahan sealt veel mõnda asja (kasukas mõlgub meeles)

C