pühapäev, 4. märts 2012

haigus vol 11 - tuulerõuged vol 2 & 3

nii. eile pärast teatrit märkasin Karita seljal täppe. nüüd ma olen siis see ema, kes veab oma haiget, nakkusohtlikku last massiüritusele. oma kaitseks võin öelda, et enne riideid vahetades ma tõesti ühtki ei täheldanud ja tuju oli tal ka igati hea. 
nüüdseks on tekkinud täppe üha juurde. kõige rohkem on seljal, kuklal ja peas, aga ka kõhul ning jalgadel. enesetunne ja olemine on Karital mu meelest oluliselt parem, kui Karinal samal ajal. täppe laseb määrida mõnuga - keerab ja pöörab end igat pidi, et ikka iga väiksemgi täpike saaks määritud. ta oli Karina täpimäärimise ajal nii pettunud, et teda ei tupsutata. nüüd siis naudib täiega :D ootame, kui villid kati hakkavad minema, eks siis käis, kas veel ravitseda laseb. määrin siin ikka saialilletinktuuriga. Karina pealt on näha, et see on piisavalt tõhus, mädakoldeid ei tekkinud üle kolme ja kõik on kenasti paranenud. ah jaa, soodavanni sai ka tehtud. sõbranna ema rääkis, et kuivatab maru-hästi. vannitäie vee kohta serviisitassitäis soodat, veidi liguneda ja siis saialilletada :) täpid tõmbasid kohe heledamaks. kaerahelbevannist olen ka kuulnud, aga ei tea, mis suhtes seda lahustama peab.
ja nüüd siis põhimats: herr Abikaasal on ka tuulerõuged :S ja nad tulid siiski, eksole. ta nii lootis, et ei hakka külge, aga eile öösel töölt jõudes tundsin, et on kuidagi liiga tuline. kraadis, oli 38,5, panin tule põlema, esimesed täpid olid ka kohal. seda ma parem ei kirjelda, milline ta praeguseks välja näeb. enesetunne on väga sant, õnneks allergiarohu abil väga ei sügele. aga täna on alles 1 ööpäev täitumas, 3 on veel ees, kus täppe peaks juurde tulema :( kiirabi veel vaja pole, loodame, et nii jääb ka. net on täis lugusid, kus ikka väga kreisiks läinud on.
nii et pöidlad pihku, et me selle nädala suuremate kaotusteta üle elaksime!