laupäev, 20. oktoober 2012

talv võib tulla

sest skooritud on :
  • uued Lenne talvekombed (Active - s.t. teibitud õmblusi, extrapehmendusega pepuosa jms.). kasutatuna ei leidnud enam miskit, sest 104 suurust pole lihtsalt saada. varasematel aastatel olen ostnud kasutatud ReimaTeci kombed ja nendega väga rahul olnud, aga kui pole pakkuda, siis pidin mujalt ringi vaatama. Ja kuna Lenne vabrikupoes oli ale, siis võis osta küll :)
  • uued talvejoped, mis ütlevad, et on hi-tech ja igasugu muud tarka juttu. firma nime ma siinkohal välja hääldada ei suuda, aga vahet pole, sest käiku lähevad LA-s trööpamiseks pigem ikka kombed ja joped on kuhugi sõiduks või poes käimiseks, et kiirelt eemaldada saaks vms.
  • kasutatud, aga väga heas korras ja superhea hinnaga saadud Huppa talvetrakstipükid
  • Huppa tuukrimütsid. samalaadsed ostsin ka 2 hooaega tagasi ja laste pea/kael polnud kunagi külma ja kõrvaprobleeme pole ka olnud. ühtlasi puudub nendega igasugune mure, et kurk oleks paljas vms.
  • plaanis on skoorida veel ReimaTec talvekindad, aga kuna Pärnu poed on nagu tigu, ehk talvekaup saabub koos lumega, pole saanud neid veel ära osta. eelmised, 2 a tagasi soetatud taotlised kindad, lõid küll rahakotti augu, aga on iga sendi ausalt tasa teeninud. märga ega külma läbi ei lasknud, kuivasid kiirelt.
samas ma väga loodan, et see sitt suusailm lõpeb ja natukenegi päikest näitab. lund küll veel ei tahaks, aga kui see siiski lähinädalatel tuleb, siis mul on õnn veidi soojemat paika lähiajal külastada ;)