esmaspäev, 16. oktoober 2006

ma olen nüüd nii kaua ära olnud, et arvestuski segi läinud, palju päevi, palju öid. aga mul oli vahepeal PUHKUS, vähemalt ise nimetan ma seda haiguslehel olekut nii. väääga hea oli, sain magada, palju magada, kuigi kasu polnud sellest nähtavasti midagi, praegu mõtlen juba, kuidas voodisse tagasi saan. enne nelja ei saa mingi valemiga :(
põhimõtteliselt olin ma haige ikka ka, sest vereproovid ei sobinud üldse kokku minu enesetundega, nagu hiljem selgus. nimelt ei arvanud ma, et midagi valesti on, aga kui põletikunäitajaid nägin, siis võttis mõtlema, et miks ma midagi ei tunne kuskil põletavat, kui proov nii korrast ära on. eks näis, praegu söön mingeid tablette 4 x päevas, siis varsti läheb lasen end uuesti torkida. võibolla sellepärast ma olengi kogu aeg nii unine, et kuskil miskit keerab kehas.
puhkus oli mõnus, ma ei teinud absoluutselt mitte midagi, no kui Tallinnas käik välja arvata ja mõned pisiliigutused kodus, et hubasem oleks.
soovitan soojalt, puhake sügisel, ilus on ja aega jääb vaadata, kuidas lehed värvi muudavad ning seejärel puude otsast alla hakkavad keerlema.

Cristal