reede, 27. aprill 2007

no tere siis Shotimaalt!

olengi kohal :)
kohe algatuseks pean ytlema, et maa on kaunis, puud rohelised, lilled 6itsevad igal pool, rahvas vahva ja uni kallal...
ega nalja pole. 2ratus oli jube vara, minu oma syy p2rast muidugi - oma aruga teadsin, et lennuk l2heb 9.55, aga v6ta n2pust, hoopiski 11.55. eks siis sai veidi veel magada. hea on, et hommikul ikka pileteid vaatasin, muidu oleks hullunud tallinnas pidanud mitu tundi ootama. ma olen ikka selle koha pealt tuudu, yldse piletit ei vaata korralikult. aga lennujaamades sain ma edukalt hakkama. eksimist ei tulnudki ette :) sellised parajad lennuvahed olid ka.

vastu tuli mulle Iain, tema on programmi koordinaator. kui ma edaspidi j6uluvana mainin, siis tema see ongi, sest ta on 2 m pikk, suur ja valgete juuste ning habemega. h2sti tore, s6bralik ja rebib kogu aeg kildu. ta t6i mu esimese v66rustaja ukse ette 2ra. kohe kahju oli temast lahkuda.

praegu olen Gilliani juures (nii h22ldataksegi, nagu loed). ta elab yksi v2ikeses korteris teisel pool Ty (loe: Tii, pehmelt) j6ge, vanalinn j22b teisele poole. aknast v2ga ilus vaade. tal on 2 tytart, kellest yks on tegevusterapeut ja teine 6pib 2mmaemandaks. ise muuseas ytles ta, et teeb vabatahtlikku t88d. t88l ei k2i haiguse p2rast. tal on psyh.diagnoos. Kadri appi!!! ise nii uhkeelt v2itis, et tal on bipolaarne h2ire. no loodan, et see 5 p2eva on parem faas... ei teagi kohe, kas julgen vana tallinnat talle anda, 2kki muutub v2ga kurvameelseks. see selleks.

linn, kus ma elan, on Perth. siin on 50000 elanikku, maakonnas teist samapalju. aga neil on suur vangla ja haigla ja uus kontserdimaja (2a vana) ja ujulad ja saalid ja kinod ja k6ik muu ka, nagu ma aru sain. eks homme n2en.

kell on siin 2 tundi taga, nii et sygav uneaeg juba. siin hetkel 20.50, kodus vist 22.50. head 88d siis k6igile ja kirjutage mulle.

kalli teile!

Evelin