kolmapäev, 31. jaanuar 2007

kurru-nurru-moorot

seda ka veel, et Lordil on uus komme tulnud, kuidas mind öösiti üles ajada.
varem ta tuli ja seisis mu kõhu või külje peal on 5 kiloga. ei olnud tore, sest 4 käppa unesegases kõhus on ikka suht kole nähtus. siis ma lükkasin ta üsna kindlakäeliselt maha eksole. nüüd ta siis on uue strateegia välja mõelnud: ma juba tükk aega kuulen, et loom nurrub, tore :) tuleb padja juure, hästi näo lähedale, tore :) siis tunnen, et miski kõdistab mu nägu, selgub, et need on kiisu-miisu vurrud, peidan näo teki alla :/ mingi hetk libiseb tekk ära, ikka kuulen nurrumist ja uuesti kõdistamine, millele järgneb niiske külm nina minu nina või põse vastu, ei ole tore :( Ja nii mitu korda, enne kui ta aru saab, et pole vaja endale kurja kaela kutsuda, sest siis viiakse ta aknalaua peale istuma ja pannakse aken seestpoolt kinni. tema muidugi jääb väljapoole ;) pean siinkohal mainima, et õue saamine oli kogu selle tsirkuse eesmärk, aga meie punakasukas ei suvatse normaalse kassi kombel ukse vahelt näuguda, vaid peab inimesi kiusama.

väga uhke kassiomanik nagu aru saate...

friigimaja

no jummala eest mul on tunne, et üks mu majanaabritest põeb koristusmaaniat, sealjuures mania grandiosa vormi - iga õhtu koju tulles kuulen üleval mingit undamist ja nühkimist - kohusetundlik pereema töötab tolmuimejaga. huvitav, kas ka laminaatpõrand ära ei kulu? tõenäoliselt on hetkel küll rääkimas minu laisem pool, aga kammoon! iga päev koristada!? mõnes mõttes ju arusaadav, nad ehitasid endale sellise korter-lossi, kus mingi 100 m2 kasulikku pinda, sealhulgas vannituba-saun ja üks väike tuba. ülejäänu on kõik üks suur ruum (köök, elutuba, kontor, magala koos). seal on hea tolmul hoogu võtta ja torte moodustada. eks oma jao annavad ja üliaktiivne mustakarvaline koer ja 8-kuune laps...
mina seevastu ei kavatse küll täna õhtul koristama hakata, lähen hoopis lauluproovi. nagu ma aru sain, on kuskil vabariigi aastapäeva kandis väike ülesastumine plaanis ja laulud tahavad silumist. isegi mingi reisijutt kahises läbi, repertuaari ilmusid põhjamaade laulud, äkki lähebki sõiduks. see oleks küll tore :) muidu läheb rooste, ei teagi enam, kuidas end kokku võtma peaks.

C.