reede, 29. september 2006

pime bassein

pime bassein

ma pean ikka sama joru jätkama, millest juba kirjutasin. tore lugu juhtus eile tervise paradiisis, nimelt kadus pärast kaheksat õhtul vool kogu majas, tegelikult küll kogu piirkonnas sealt linna poole. nali oli muidgi selles, et maja kõrval tänavalaternad põlesid ja üle tee majades oli elekter täitsa olemas :)
vesiaeroobika tund oli oma viimasesse kolmandikku jõudnud. nii me siis tegime venitusharjutused kõrvalrajal ujuvate vene poiste mölisemise saatel lõpuni. nad kohe ei suuda vait olla! uh!!! see on ikka mingi inimtüübi viga, et verbaalne kõhulahtisus on. oleks siis et vaikselt, ei, ikka üle ruumi. vees ju kajab kõik super hästi, seepärast nii jube tunduski.

elekter muide, ei tulnudki tagasi, põlesid ainult hädaabituled, vesi hakkab vaikselt jahedaks tõbmuma. tunni lõppedes jooksid kõik siis pessu, et saaks sooja, aga ei, sooja vett polnud, saun oli külm ja pime. novot, panin siis riidesse ja tulin koju pessu. kloorihais hõljus koridoris siis ka veel, kui puhtana vannitoast välja tulin...
lähen nüüd pärnu postimeest lugema, vaatan, miks ahvid voolu ära viisid.

C.