reede, 19. jaanuar 2007

juuksuri-imed

neid küll lubatakse, aga saavutada tavaliselt väga raske. seekord katsetati mu heletate juuste nö kollase varjundi äravõtmist. ei tulnud kahjuks välja :( aga see-eest on nad praegu ilusti puhtaks pestud mitu korda ja sirgeks föönitatud. hea seegi, et oma ravimaski, mis juba tükk aega tellitud oli, kätte sain.
seda ka et, mehe auto on vist nüüd lõpuks ometi korras. ma kõvasti ei julge seda veel öelda, sest eile oli nagu ka korraks korras, aga siis suri välja ja kui uuesti proovisime tööle panna, oli tunne, et lendab kohe õhku - selline paukumine, turtsumine ja undamine läks lahti. kokkuvõte järgmine: autodele ei ole kasulik seista, peavad ikka sõitma. mingi soga oli õhupuhastajasse sattunud ja küünlad olid mustad.
ma pean ennast natuke kiitma ka - meil käis järelevalve ametnik, uuris ja tuhnis ja küsis iga kandi pealt. lõpuks teatas, et me oleme seni kõige paremini toimiv asutus, kus ta käinud on. et pole segadust, dokumentatsioon on olemas ja töö arvutipõhine. ei-ei, see ei käi mitte kogu asutuse, vaid meie eralõbu rehabilitatsiooni kohta ;) eks ma pean seda oma töövõiduks ka, olen ju peaaegu algusest peale selle juures ja ülesehitamise kõrval olnud. hea, kui vahel hästi on!

C.