esmaspäev, 5. veebruar 2007

laulud lauldud

Eesti rahva lauluvõitslus sai jälle läbi. ma eriti ei ütle midagi, aga noh, seekord siis seline laul, täitsa kõbus, kui kogu repertuaari arvesse võtta. Gerli laulab hästi, aga powerit oleks juurde vaja pillidele.
ma kardan, et kui kunagi mõnda "hingemiilitsat" nägema juhtun, siis süda läheb väga pahaks. kord ma muideks kuulsin sellist lugu: Lauri Pihlap tegi koos bändiga lavaproovi, ütles kogu aeg helimehele, et keera valjemaks, ma ei kuule end. Helimees ei kannatanud enam välja ja käratas: "sul ei ole ju häält, mida ma valjemaks keeran???" :D Väga õige tähelepanek. Ja need teised, kellel nagu on, millega laulda, võiksid seda kaunimal või vähemalt mõtekamal otstarbel kasutada.

aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida...
tegin reedel trühvleid - nämm! - hullult hea magus suutäis. see oli mu esimene katsetus, mis võeti suure hurraaga vastu. mõte juba jookseb järgmiste juurde. tahaks proovida mandli- ja piparmünditäidisega. see võib super-hea olla. Klari siin kirjutas, et sai Jaagupist Fazeri piparmünditükkidega shokolaadi, sellega oleks imehea trühvleid teha. Viimati kui Soomes käsime, siis tõime kogu vaba raha eest jsut seda shoksi, aga ammu kõik otsas, nii hea oli! Põhimõtteliselt ajavad marianne kommid ka asja ära, sest sisuliselt on need sama asi. igatahes järgmisel nädalalõpul proovin veel.

C.