esmaspäev, 23. oktoober 2006

külmeta või siniseks

kerge külmetamine andis efekti küll, kui see päris sinivereline rahva sekka lasti. olime kõik suht ühte karva. ühesõnaga ma käisid liisbeti vaatamas :) Põhimõtteliselt olin ma koolitusel, aga kuna see oli rohkem nagu korduseksam, siis arvasin, et ega kuninganna enam siia tule, peab ikka teise ära vaatama. Natuke isegi nägin ja mingid pildid tegin, rahvast oli muidugi kaugelt liiga palju. tore oli ikka, sest Lauri Õunapuu (loe: üks tölludest) laulis ja koor tegi taustaks päris võimsat häält.
see vingumine, mis Ilvese naise kostüümide kohta käib, on jubedalt üle paistatud. katsuge te ise esimesel kõrge külalise visiidil kõiki etiketinõudeid teada ja täita, olles vaevalt nädal presidendiproua olnud. ega ikka ei oska küll kohe peen daame olla. mina ei oskaks. ta on isegi tubli olnud. mis tema figuuri puutub, siis andke aega rahvas, küll ta alla võtab, see ei käi nii, et täna mõtlen ja homme olen sale, mitu kuud kõva rabamist.
tegelikult läksid nad kuningannaga oma värvivalikus üsna hästi kokku. ilm oli ka väga külmapoolne, nii et igati sobilik kostüüme.
ainuke negatiivne asjaolu kõige selle juures oli külmunud jalad, käed ja nina ning see kuramuse hävitaja, mis enne kristiine parklat hästi madalalt üle mu pea pani. vuhises ei saa selle kohta öelda, see nimelt möirgas mööda, mina olid kükikil teeperves maas ja hoidsin kätega peast. jube lärm!!! selline tunne, et teavas tuleb kohe kaela, uh! alguses ei saanud ju aru ka kohe, mis see olla võiks, sellest siis ehmatus.
aga kui see ameeriklane tuleb, siis mina olen vaikselt kodus koti peal ja ei lähe välja, ei meeldi ta mulle.

C.