kolmapäev, 9. aprill 2008

aita mööda saata öö

mõni hetk tagasi rääkis Ivo Linna sellise loo: "aasta siis oli 1982, kui Rock Hotel lindistas ühe uue loo ja viis selle Vikerraadiosse ettemängimiseks väga populaarses saates soovid-soovid-soovid. lugu mängiti ette, mille järselt kutsuti saatejuht "kohvile." seal selgitati, et raadio on ikkagi propagandakanal ja seal sellist räiget pornot mängida ei ole soovitav." jutu lõppedes hakkas Linna laulma "sõlmi juustest lahti pael, heida põrandale see..."
ja kui keegi oli seal kontsertil, siis jah, mina olin see, kes ei suutnud naeru tagasi hoida :)

emotsioonid on ülevoolavalt head. loodan siiralt, et sellest kujuneb iga-aastane kontsertsari.
lisa mõni aeg (seeditud emotsioone) hiljem: eelmisel aastal kirjutasin selle kontserti kohta nii . Seekord tahaks öelda, et Ivo Linna hääl oli terveks saanud, mis tähendas seda vana head Iffi :) Kaire Vilgatsil aga on häälega mingi probleem hetkel, kahjuks. ei olnud seda powerit. Maarjaga on nii, et ta on alati hea. saate aru, nad laulsid Ivoga "Kaelakee häält"! Koit, teate Koit oli parem, tegi sellist natuke naljakat rinnahäält, sellist veidi kantrilikku, aga samas ikka koidulikku, kokku kõlas see päris hästi ;)aga kujutage ette Koitu laulmas "Tiigrikutsut," ah? üsna naljakas oli.
kestvad ovatsioonid ühesõnaga

teeme ära! tulge ka!


panin kirja oma naiskonna 3.maiks Eestimaa puhastamise kampaaniasse. kohe hea tunne on, võiks isegi öelda, et natuke uhke :) tervitan siinkohal Kadrit, Anu ja Mari-Liisi!
ei kujuta küll hästi ette, mis moodi see prügis sobramine käima hakkab, et kas antakse kaitseülikond ja kindad ning potikud või peab ise vastava varustuse kaasa võtma, kui end kogu metsa all vedeleva prügiga kokku määrida ei taha.
eks näis. mulle pidavat teade tulema enne Suurt Laupäeva, kuhu meid koristama oodatakse.
loodan väga, et see ei ole autokummide tassimine, seda ma ei jõua.

millest selline mõte üldse tuli. teate, looduslapsena tuleb vahel peale hoog minna metsa jalutama või seenele. ei ma parem ei räägi seenele minekust, juba tahaks, väga! no ja siis raeküla metsa vahele suundudes on alguses pilt nii nukker, et nutt tuleb peale. igal pool on olmejäätmed, isegi kasukat olen ma puu otsas rippumas näinud. tuvastatavad on nad muideks kõik, sest hüljatud ajakirjanduse peal on tavaliselt isiku nimi ja aadress. nii et teadke kõik, kuri pilk on teile peale pandud, kes sellise reostamisega tegelevad ja kõik need koristajad tulevad ja toovad teie prügi teie aeda tagasi! metsast välja püüan alati mõnd teist rada pidi tulla ja vahel isegi õnnestub "puhtalt pääseda." selle õuduse koristamise mõte on mul alati peas keerelnud ja nüüd, kui võimalust pakuti, tuli sellest ju ometi kinni võtta.

aga üleskutse kõigile, palun registreerige oma seltskond ja tulge loodusele appi!
www.teeme2008.ee