neljapäev, 31. mai 2007

KURAT! KUS MUST LEIB ON?

see on ainuke kysimus, mis igal 6htul yles kerkib, kui s88mise aeg tuleb. no ei ole neil normaalset leiba - nuuks!!! ma niiv2ga tahaks p2rnu vormileiba, seda, mida selveris lahtiselt myyakse, et valid aga v2lja, pistad kotti ja ylsi l6hn paneb suu vett jooksma. ja kui veel natuke v6id ja v2rsket kurki ja oleks mmm...


vabandust! pyhkisin suud kuivaks :)

aga muidu olen ma igati rahul j2lle. l6petasin oma pahameele perioodi t2na reipal sammul koju jalutades (6km). elan teiselpool j6ge, mille sild on 2,5 km pikk. v6imas aur! kui nii v6ib 8elda. kui keset silda oled ja autod kahelt poolt mitmes reas m88da vuhisevad, lisaks veel tuul k6rvus ulgumas, siis tuleb kyll tunne, et oled maailma inuke inimene, kellel aega ja m6istust on vahel ka kand-ja-varvas astuda.
aga tunne on hea. tegin v2ikese peatuse ka kohalikus kala&kartul (fish&chips) s88gikohas. ei suutnud vastu panna. tellisin v2ikesed friikartulid. siin on need veidi paksemad, ikka kartuli maitsega, mitte ainult 6li. kala ma ei tahtnud, see on nii 6line, et k2ib suus ringi (mu pere yks 6htu ostis kala kaasa, kuigi nad v2ga tervislike eluviisidega muidu). ja siis ma m6nulesin :) kysisin ketshupit kartulite juurde. mulle vaadati nagu kuut6bisele otsa - nad tarbivad soola ja 22dikat friikate juurde. ma ei julgenud proovida v6i 6igupoolest kartuleid 22dikaga 2ra rikkuda. uh! juba m6te 22dikakartulitest ajab kylmav2rinad peale.
nyyd on soojus siia ka j6udnud, v2hemalt 16-17 kraadi tuleb 2ra ja P2IKE!!!

olge kallid! ma kaon nyyd pyhap2evani saare peale sealset elu kaema.

Evelin

p.s. Heidile palju 6nne, teistele head isu! pange mulle kausike kasukat kylma ;)