teisipäev, 27. veebruar 2007

valimised

mul valitud :)
käisin täna oma kodanikukohust täitmas.
palun kõiki, kes seda blogi loevad, minge valima! ainult nii saame Keski võimu piirata mingilgi määral. lolle on piisavalt palju, kes kunagi ühtki teist erakonda ei vali, aga meie võime minna ja valida eestimeelseid parteisid, eksju ;)

Shotimaa vol 4

hei!

nüüd on see siis trhtud!
ostsin just piltid ära :) kõigi bronnide pealt tuli hoobilt 500 krooni lisaks. ma ei saanudki päris hästi aru mille eest, aga igalt poolt tuli 3-5 naela. ah tühja sest, peaasi et olemas. kokku läks 4111 eeku, suht normaalne.
ülemustelt sain rohelise tee esmaspäeval, isegi palk säilitatakse, kui ma üht kolleegi suvel asendan. ja mingi õhkõrn jutt oli, et vaadatakse piletihinna pealt (nagu talvistelt õuntelt), et kas aidatakse neid ka kompenseerida või mitte. pean siis holega pöialt.

ja mis peamine, sõidan ikka tallinnast. nii on kindlam, siis tean täpselt, kaua võtab autosõit ülemistele, kust sisse minna, kus easyjeti laud on ja kus check-in. londonis on turvaline 3-tunnine vahe, et kotid ja uus check-in üles leida. oli 2-tunnine cap ka, aga mine tea, äkki ei jõua või lähen pabinasse. võibolla olen lendamisest nii kutu, et esimese tunni pean kosuma lihtsalt pingi peal (nii on korra olnud :( )
tagasi siis riia kaudu, kuna tallinna tuleb lennuk londonist ainult varahommikul, millele ma parima tahtmise juures shotimaalt ei jõua. siis ju vahet pole, millal ma riiga jõuan, sealt on vabalt aega koju uimerdada, uus lennuk ei oota enam kuskil. arvan, et vanemad tulevad vastu. läti neil selge nagu seebivesi ;)
homme lähen jälle uue portsu raamatute järgi, et end oludegs kurssi viia.

Cristal