esmaspäev, 14. november 2011

kuidas sisustada esmaspäeva õhtupoolikut?

esiteks käia ära perearstil, sest Karinal tekkis laupäeval kõrge palavik ning kurgumandlid punetasid ja paistetasid üles. diagnoosiks: angiin. raviks: AB, jälle. hetkel siis selline situatsioon, kus igal pereliikmel isesugused AB-d, kõigil erinev skeem ka veel, väga keerukas on meelde jätta, kes, mida, millal, kuipalju...
aga rõõmsama poole pealt (mõnele muidugi kurvema) saab näiteks õhtut veeta niimoodi:
kaks hullumeelset vedasid kapist välja 3-liitrised pesupesemise geeli ja kallasid ühe neist meie magamistoa vaiba peale :S teist veel ei jõutud või ei suudetud lahti keerata. need olid muide täiesti täis, ma just ostsin... kuna tegemist värvilisele pesule mõeldud geeliga, siis oli see erksinist värvi ka veel, vaip muidugi valge. õnn-õnn. 
meie mehega olime parasjagu elutoas arutamas remonditeemasid, sest meil väike sanitaarvärk hetkel käsil. kusjuures too kapp on otse elutoa ukse kõrval koridoris, kus sellised asjad hoiustatud on. see polnud muidugi esimene kord, kui need pudelid "jalutama" läksid, aga siiani pole neid koridorist ära veetud ja korgid on ka peal püsinud. olukorra lahendus oli järgmine: lapsed läbi pragatud, nurka saadetud - ja teate - vitsa ka natuke antud (sest nad teavad liigagi hästi, et see tegevus on väga no-no), endale tuhka pähe raputatud. siis vaip vanni veetud, kogu boileris olev soe vesi ära kasutatud ja vaip enam-vähem puhtaks saadud (oli teine ikka põhjani läbi sinine) ja õue kiiguraamile kuivama viidud. tilgub seal vaeseke nüüd. lubab öökülma, ei kujuta üldse ette, kas kuidagi tolle tilkuva 3x4 m iluvaiba sel talvel kuivaks saabki. ise haisesin ikka suht võikalt tolle geeli järele, mees kah, sest mina ju ometi vettinud vaipa kuivama vinnata ei jõudnud. 
pärastpoole oskasid lapsed küll terve õhtu rahulikult mängida, ühtki jonnihoogu ka ei esinenud ega üksteise eest millegagi äralidumist. ju siis jõudis kohale mu epistel, mis sisaldas muuhulgas repliiki ja nüüd mängite terve õhtu ilusti oma toas, ei virise ega kiusa õde ja ühtegi pahandust enam ei tee!!
nüüd siis närvide rahustuseks väike virtuaaltiir kohalikul kinnisvaraturul. suht lootusetu seis, nagu ikka, aga juba harjumuseks saanud tegevus. aga sellest mõni teine kord, kuivõrd ebaloogiline on hinna-kvaliteedi suhe.