neljapäev, 26. juuni 2008

your city style match is Chicago

Just because it's the windy city doesn't mean it's not sunny. And like Chicago, you're a warm and welcoming person who's sincere and down-to-earth. You're a great friend who has both feet on the ground and a steady grip on reality.

Like your city style match, you've got a lot going for you — smarts, sweetness, and, of course, good taste. Lucky for you, Chicago's got plenty to keep you busy and delight your senses, from blues clubs to great restaurants to the Magnificent Mile to Oprah. So pack your bags. Your sensible and sweet style has found its perfect match!

testi aeg oli jälle :) teha võiksid Klari ja Helbe

laintekohin ja linnulaul juba paistavad

mida teha siis, kui tööd teha enam ei taha/ei saa/ei ole? õigeid vastuseid ei ole või on mitmeid. mul on see esimene seisund juba ammu käes, teine akna-ukse vahetusega möödunud ja kolmas kohe kätte jõudmas, sest PUHKUS LÄHENEB ja töö lõpeb :))) ju-juuu!!! 1 päev ja natuke veel.
eile hakkasin end puhkusega natuke harjutama ka - käisin turul, ostsin maasikaid ja lilletaimi õue juurde, nuhutasin mereõhku ja magasin täiesti ebaharilikul kellaajal kuue ja kaheksa vahel õhtul. mis kõige toredam, pärast jalkat sain rahulikult uuesti uinuda. mingist otsast ei saanud aru, et enne oleks maganud ja und pole. loogika ütleb siinkohal, et närvikava hakkab korda saama ja oskus magada igast asendist taastub. mitte et ma oskaks niimoodi magada, nagu mul soldatist mees, aga siiski, täiesti aktsepteeritav kogus und on mul jälle varrukast võtta. mõnus :)