esmaspäev, 8. jaanuar 2007

spinat on vastik!!! rohem ma seda ei söö. punkt. jutul lõpp. söön hoopis lehtsalatit või lillkapsast.

proteiinidieet


tänasest alustan. kaalulangus, mida lubatakse, on müstiline - 2 nädalaga 10 kg. eks näis. point on selles, et sööd liha ja muna koos lehtsalatiga, organismil jääb palju puudu, mille tõttu hakkab iseenda küljest lisa näpistama. ja veel, näljatunne pidi valke süües kaduma. eks näis.

sellega seoses ketsin eile spinatit. midagi nii jubedat pole varem minu pottides keenud... pakis oli see üsna ok, sellised väikesed kuubikud, aga kui need vees ära sulasid, siis jäi järele selline peenike puru nagu muruniiduki alt välja tuleb. oli väga suur eneseületus see endale suhu panna. õnneks maitset polnud :) kannatab süüa küll. miks see hea on, küsite, sellepärast et spinati seedimiseks kasutab organism rohkem energiat, kui see ise annab.

üks sõbrants alustas ka, ta plaanib 6 päeva teha, eelmine kord oli täpselt 1 kilo iga päev vähemaks läinud. et seisad peegli ees ja vaatad, kuidas puusad kitsamaks jäävad :D tal pole rohkem vaja ka. ma seevastu peaks mingi 2 kuud seda menüüd jälgima... aga ei tohi, kord aastas 2 nädalat maximum.

ja mingi viirus liigub ringi, ma ju korjan oma haigete mandlite tõttu kõik üles, terve nädalavahetuse oli selline tunne, et jahukott on pähe tühjaks kallatud - nagu ei valutanud, aga väga raske ja pinges oli. ja nagu tavaliselt kõhus keeras. täna on parem, kui äkilisi liigutusi ei tee.

ja veel, meie kassil on pruut! mees nägi, selline lapiline pidi olema. vend toas üldse ei püsi ja teeb veidraid hääli. päris naljakas tegelikult IRW!


Cristal