teisipäev, 8. mai 2007

kyll ma olen asjalik

t2na pikka juttu pole, ma natuke v2sinud. ikkagi esimene p2ev n.8. t88l. aga kujutage ise ette, kui k6igepealt on koosolek ja siis tuleb koosoleks ja siis, t2itsa 6igesti arvate, j2lle koosolek...
aga Bernardos (hoolitsevad puuetega laste eest ja pakuvad peredele tugiteenuseid) on muidu tore. Nende pealik - Dave (loe:Deiv) on suht ok mees, kuigi mitte eriti hea huumorisoonega. tal 6nnestus minu mulje temast 2ra rikkuda sellega, et j2i hiljaks kohta, kus me pidime esimest korda kokku saama. no hea kyll, see oli 10 minutit, aga loomulikult j6udsin ma juba muretsema hakata, et 2kki olen kohaga eksinud (kuigi see polnud v6imalik, sest mu pere t6i eelmine p2ev mind sinna). v66ramaalase jaoks on 10 minutit ikka pikk aeg.

ja veel, ta suutis oma mikrobussil peelgi kyljest 2ra s6ita (see on muide 5 p2eva vana). ma kohe vaatasin, et ei mahu l2bi, aga tema ikka pressis, endale tuli suur buss vastu ja l2inud ta oligi. p2rast seletas, et see 22repolne auto tuli ei-tea-kust. minu arust see seisis t2itsa vaguralt oma parkimiskohal. see selleks.

k2isin sotsiaalhoolekande ametis ka juba 2ra. ma olen nyyd arvele v6etud kui 6nnetu t88tu v2ljamaalane - nali-nali :) neil on siin uus suur hoone, t6esti p2ris kena, aga linnast v2ljas nii 15 min bussiga s6ites. tegelt rahvale on see v2ga ebamugav, aga ju see on linna poliitika, et sotsiaalelurajoon sinnapoole nihutada.

k6ik, nyyd vanni ja magama.

Evelin

p.s. Aimur hakkab oma k6rbekliimasse sisse elama. kirjutas, et magab nagu nott, syya saab paremini kui Paldiskis. ainuke mure, et asjad pole veel saabunud. oh ta on ikka nii tubli!