pühapäev, 4. november 2007

lumi, kas tõesti?

laupäeva hommik tundus selline sürr - maas ladiseb, aga taevast keerleb valgeid helbeid. tegelt olid need ikka suht suurepiisalise vihma nägu. ilm on ilmeline, 5 km minu kodust oli maa valge ja sadas laia lund, sama asi mehe vanemate juures. talvekummid tuli ju alla panna ja talvevarud täiendada, selleks käisingi maal. kõrvitsanunnu ootab nüüd diivani taga, et purki saaks :)

mingi hetk seisen keset õue, vaatasin üles ja korraga hakkas laia lund sadama. nii suuri räitsakaid pole ammu näinud (ma lõtlen aastatid), üks langes otse peapesale, kattis 1/3 ära. müstika!

tegelt mulle talv ei meeldi ja see, et praegu juba lumi peab võitluse mahajäämise eest, ei kiida ma üldse heaks. pole parata, on nagu on, lihtsalt mõistus streigib talveriiete vastu. tugevalt kusjuures.

loen veel päevad kokku, esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev. punkt! edasi tuleb reede, ja oh õudust, kui ka laupäev. keegi ei tea. kui raudlind inglismaale jõuab, siis kuuleb täpsemalt. ikka vist reede. madalseisu muidu ei ole, hetkel ;)