teisipäev, 27. märts 2007

hea muusika võidukäik

ma ei taha üldse vinguda, aga miks peavad just siis kõik head esinejad Eestis üles astuma, kui ma ära olen!
just nägin, et maikuus on metsatöll ja korpiklaani rock cafe's, iu-iu-iu, tahan ka!!!!!!!!!!!!!
korpiklaani jättis väga veidra, aga hea mulje rabarocki teise päeva alguses. rahvas oli mõnusalt soe või leige alles, mõned tuiasid just telgist välja ja siis alustas soome umpa oma etteastet. päike praadis mõnusalt, ka hambavahed olid meeldivalt tolmused ,saabastest ja riietest rääkimata. ja nad olid head, alguses ei saanud küll mina isiklikult vedama, aga ikkagi, mälestus on hea, isegi väga hea.
enne ärasõitu tuleb just venemaalt Mumiy Troll ja Ally Mc Beal'i Vonda Shepard USA-st.

ja siis on type o negative, selleks ajaks olen küll just eestisse tagasi jõudnud, aga ma ei arva, et suudan sinna nii äkki pärast kojujõudmist minna. pean ju kohe esmaspäeval tööle minema :(

ja aerosmith tuleb. no seda ma saaksin vaatama minna küll, aga kellega? mees on ära ju. kui keegi läheb, andke märku, ma tuleks siis ka.

Aimur siin võttis nädalavahetusel ja juba varemgi samal teemal sõna, et miks alati siis kõik head asjad tulevad, kui tema ära on. tipp oleks muidugi see, kui sügisel Rammstein tuleks jälle siiamaile, aga tema missioonil. ühtki eelmist korda pole ta näinud, ikka on missil olnud. eks see kolmas kord tuleb ka samamoodi, ma olen suht kindel, sest R teeb uut plaati praegu, sügisel võib tuur alata küll.

teine teema on muidugi see, et miks kõik hea kraam korraga letti lüüakse, mul pole ju nii palju raha, et seda kõike osta... eriti shotimaa vinklist vaadatuna. see on ikka hullu raha võtnud. aga eks on seda väärt ka.

C. *muusikauimas*