neljapäev, 12. juuli 2007

on kolm seriaali, mida ma vaatan eksole - america's next top model (mulle kohe meeldib jälgida, kuidas tibid üksteisele keeravad ja enda varjust üle hüpata ei suuda), nip/tuc ja jalgpallurite naised. sellised tüüpilised naistekas, aga mingi kogus naistekat peab ju elus ikka olema ka.

see eilne nip/tuc oli üle aegade jälle üks segasemaid. algus oli suht rõve isegi. ma saan aru küll, et seal kõik panevad kõiki ja rohkemgi veel, aga et Sean ja Christian omavahel. uhh! rõve!!! õnneks see oli vaid uni, aga ikkagi. rohkem ma seda poleks vaadanud siis vist ka.

aga mis mul muud ikka tarka oma kolmapäevaõhtutega peale hakata on, kui vaadata kerget meelelahutust kass süles. eile ta millegipärast eriti sõbralik polnud - läks ülbelt saba püsti hoopis voodisse ja kui ma siis talle poole kaheteist paiku järgnesin, siis lõi mulle küüned kanda, kui ma ka meie 1.80 laiusesse voodisse ära tahtsin mahtuda... on loom ah! tavaliselt saab ta suurepäraselt hakkama ühe voodinurgada ja eriti ei ülbitse, aga kuna teine voodipool on vaba hetkel ja mina palju ei laiuta, siis ta on harjunud, et võib peremehetseda. eks näis mis siis saab, kui Aimur tagasi tuleb.