esmaspäev, 12. märts 2007

vene värk

eile oli üks veider õhtu, nimelt käisin vene rahvusest töökaaslaste õhutusel Moskva Akadeemilise Riikliku Operetiteatri etendust "Lõbus lesk" vaatamas. ootused olid ülisuured. ikkagi riiklik ja akadeemiline teater. seega olid ootused õigustatud, aga oli hoopis suht haltuura maiguline :( Ühtlegi meie venelast muidgi lõpuks kohal polnudki, on ihnuskoid raisk!!! me istusime kolmekesi nagu lollid aindate pärismaalastena seal... pettumus tuli sest:
  • kostüümid lahjad
  • hea hääl ainult kahel lauljal
  • puudus orkester! muusika tuli lindilt!!!
  • tantsuoskus jättis soovida
  • üks naisnäitleja oli nagu stripibaarist kaasa võetud...

ma ootasin midagi suurt ja ilusat, uhkeid kostüüme ja ilusat laulu. ega väga hull ka polnud ja ma sain suuremast osast aru! (vene keeles oli kõik), aga tuli tugev tahtmine Estoniasse õiget asja vaatama minna. niipalju, kui ma viimasel ajal telerist näinud olen, on nende tase ikka palju parem. ma viimati käisin ise kooli ajal Estonias üht ooperit (Verdi mingi asi oli, ei mäleta enam) ja balletti Luikede Järv vaatamas. ikka väga hea oli. ma siin võtsin kavva shotimaalt tagasitulles ja meest koju oodates sel aastal ära käia. soovijad võivad ühineda ;)

***

ma olen nüüd terveks saanud :) laupäeval oli viimati iiveldus-tunne. aga toit jäi sisse :) täna ka sõin, pole enam midagi. aga töö juures möllab see edasi, kõik jäävad riburadapidi koju. lihtsalt jõud kaob ära iivelduse ja vedelikukaotuse tõttu.

neljapäeval lähen päälinna isa lennukile viima. meie pere on nimelt tabanud reisikihk. ta sõidab Taisse mingile koolitusreisile, aga kultuuriprogramm on vägev. ma joonisin tugevalt alla külastuse teemantide lihvimise töökotta, kus saab kive ja ehteid kaasa osta ;) lootus on, et mulle sealt ehk kukub midagi. ja nad lähevad elevandikülla ja transade kabareeetendusele (naerukoht, neil piletid esiritta :)))))))))), ma küll lõigatud endistele meestele nii lähedal olla ei tahaks)

ja kui ma juba tallinnas olen, siis sukeldun kaubandusse, sest oma shoti reisi jaoks on vaja veel mustmoljon asja. meheraas pidi ka paldiskist linna tulema, et siis kristiines ringi tuuseldada ja oma kinkekaart ära realiseerida (töö juurest sai suht kobeda summa peale). oh ma kohe ei teagi, kuhu kõik ma minna tahan. arvan, et läheb ikka nagu tavaliselt, et soovid on suured, aga jalad väsivad ära ja siis ma istun autosse ja tulen koju. eks näis.

Cristal

p.s. eile päeval oli võrratu rannas-jalutamise ilm. käisime Kadriga tunnikese kevadiste sillerdavate kiirte käes. lumi sulas vaikselt ja mööda liiva otsis mere poole teed nii mõnigi läbipaistev veenire. tõesti kaunis pilt.