kolmapäev, 2. jaanuar 2008

piparmündikakao statoili tagasi

kui on olemas üks hea jook, siis on see just piparmündikakao, mida antakse statoilis. sealsed muud joogid pole maitsemeelte paitamiseks loodud, küll aga see :)
millegipärast otsustas kuskil keegi, et uutesse automaatidesse kakaod ei pane :( hull pettumus oli, kui esimest korda ilma jäin. no on ju jama, kui ärkad kindla mõttega, et tallinna tee peale tuleb üks kakao kaasa võtta. ise veel mõtled, et kiidetud olgu see püha aju, kes mõistis, et shokolaad piparmündiga on jumalate jook. lähed siis ja seisad totra näoga joogiautomaadi ees - mida pole seda pole :(

ühesõnaga kutsun üles selle joogi jumaldajaid lehel www.statoil.ee kirjutada üks kiri tagasiside lehele, et meil on seda jooki tagasi vaja! mina juba kirjutasin ja meie aastavahetusseltskond, kes ka kakaost puudust tunneb, lubas häälekalt pidevalt jaamadest otse küsimas käia, et miks ei ole? portaka alla pidavat rahva tungival nõudmisel see varsti vist tagasi pandamagi, nii et lootust on ;)

head uut!

kõik siin teevad kokkuvõtteid eelmisest ja annavad lubadusi selleks aastaks. mina nende kilda ei kuulu, ei usu ka, et hakkan kunagi midagi huupi lubama. ei muutu sellest ju midagi, et teine number ete lööb, elu on ju täpselt sama.
kokkuvõtteks kõlbab see küll ;)

Ülesanne: pane kirja eelmise aasta iga kuu esimese postituse esimene lause (testid ja memed ei loe).

jaanuar: HEAD UUT AASTAT!!!
veebruar: Eestis on ka teisi väga halbu teatreid peale Endla! Eilne õhtu oli selle tõestuseks, kui Ugala etendus "Saateviga" Pärnus ette mängiti.
märts: mulle tuleb vist täna häadatapp teha... selline loidus ja unisus on peal, et üldse ei saa vedama.
aprill: harjutusi iseseisvaks eluks- neid on suht palju viimasel ajal olnud (ma mõtlen mehe eemalviibimise ajal)
mai: ei teagi kohe, millest alustada.
juuni: Sky ja Highlands - kyll need olid ilusad!
juuli: täiesti laulusisuline nädala vahetumine oli :)
august: õndsus sai läbi :( hiiglama hea oli :)tahan veel!!!
september: mandlid noh! ootasin üle poole aasta.
oktoober: saadan tuule su juurde,et ta sosistaks salaja,et ta räägiks kõigest sulle, räägiks sellest, kuidas vajan sind ma.
november: võta postkastist välja või osta 02.nov.2007.a. Pärnu Postimees, ava keskkohalt ja loe, ei, parem vaata pilte!
detsember: uhke tunne on ka olla sõjamehe naine.