pühapäev, 25. detsember 2011

I jõulupühal

mul on peal mingi needus :( kui kõik on kena ja tore ja ilus, siis midagi peab selle ikka ära rikkuma. jõululaupäeva õhtu kõige kallimate ja Jõuluvanaga oli väga tore, kingid suurepärased - aitähhhhhh!!!!!!!!
õhtuspoole ööd aga hakkas Karinal väga paha, hiljem liitus temaga ka Karita. oh vaesed lapsed! sellest ma üldse ei räägi, et ma ise olin lõpuks täpselt samahaisev, kui see, mis neil öö läbi suust väljus... voodist ja tubadest ma üldse parem ei räägi. 
siiamaani nuputan, et mis selle põhjustas. ülesöömine ei saa kohe kindlasti see olla (ei läinud 24. neil eriti midagi sisse), maiustustega liialdamine samuti mitte, puuviljad olid kenasti pestud. ometigi viitab kõik toidumürgitusele, sest mõlemad piinlesid ikka kõvasti, Karital on siiani väga paha - tugev kõhuvalu. ämm teadis rääkida, et selline vaikselt algav mürgistus peab olema kaugema taustaga, et ikka 24 või 36h läheb enne, kui välja tuleb. lapsed käisid mehega ühe sõbra lapse sünnipäeval küll üleeile, kus söödi salatit ja veidi kooki. väga agaralt mängiti kuuldavast plastiliiniga, kahtlustan, et järelevalveta rändas sellest suhteliselt suur osa hoopis suhu :S aga ei või kindel olla. mees olevat selles lastekarjas kõrvale hoidnud ja püüdnud mitte väga segada, arusaadav ju. mina ise tegin samal päeval grillkanasalatit, mille olin Selverist eelmisel päeval ostnud, aga ma nägin ISE, kuidas see ahjust välja tuli. maitse oli ka hea. aga mine sa seda lapse õrna seedekulglat tea, eksole.
nüüd jääb üle loota, et homme hommik on helgem. Karina oli juba täna suht kõbus, sõi terve banaani ja veidi jogurtit ja ühe saiaviilu. Karitast oli näha, et ta oleks süüa tahtnud küll, aga kõht ei lubanud. heaküll, 3 lonksu teed ja pool saiaviilu jäi sisse.
mees on kah tööl, see oli õnneks ette teada, aga ega pühade ajal tore pole see sellegipoolest. magamata olla kodus diivanil või 24 h jutti töökohustusi täita on ikka kaks erinevat asja. 
ehk II püha on ikka parem. tahaks ju vanaema hauale minna homme ja sugulaste juurde.