pühapäev, 28. jaanuar 2007

Elu on vahepeal nagu kiire olnud. tegelt ei ole, aga lihtsalt kuidagi muud on teha olnud, kui netis istuda.
Tulin just sõbranna tütre sünnipäevalt, väike armas tirts Riin sai 3-seks. tõesti tore tüdruk, hullult viisakas ja armas :) sõbrants muidugi ise ka selline. see käbi värk peab ikka paika. põhimõtteliselt oli kogu meie ülikooli-aegne kamp kohal, sai niisama loratud ja Estri last imetletud (see pisike ime, kelle pilti ma siin päevaraamatus näidanud olen). ta nii suureks kasvanud. igatahes vahva oli, peaks ikka tihedamini käima külas...

Eile veel oli muideks mõte, et läheks MK etappi Otepääle vaatama, aga hommikul ei saanud padja küljest pead lahti ja peavalu oli ka. nii ei läinudki. pärast selgus, et seal oli jube tuul, seega külmumine garanteeritud. ma oleks kindlasti oma hääle ka ära kiljunud, kuigi kahjuks põhjust eriti polnud, nagu TV-st näha võis.
reedel siis oli mehe sõbra sünnipäev, mina nagu ikka esinesin kaine autojuhina. ise panin enne südaööd putku ja alles hommikul 7 paiku oli minu teeneid vaja. abikaasa, muide, tuli täitsa omal jalal koju. suitsetamise mahajätmine pidi mõjuma nii, et alkohol enam ei niida. veider!

Reede oli üldse üks oluline päev, sest mind valiti ETSA juhatusse, see on tervishoiu sotsiaaltöötajate kutseühing. ma tegelt päris rahul, sest see on meile oluline org-n ja ma ei väga vaevunud asju seni ajama, nüüd võtan end siis kätte. tegelt polegi ammu eneseteostamisega tegelenud. olen rahulikku kohustustevaba elu elanud. see on ka jube hea :) aga mingi hetk mandub ära, tulevad sebijad peale, et tahaks nagu midkit teha. siis on selline energiatulv, et uhh!

Kell on juba palju, jutt hakkab jaburaks minema, lähen magama.

C.