neljapäev, 27. mai 2010

selle ma võtaks :)

I'm a Chevrolet Corvette!



You're a classic - powerful, athletic, and competitive. You're all about winning the race and getting the job done. While you have a practical everyday side, you get wild when anyone pushes your pedal. You hate to lose, but you hardly ever do.


Take the Which Sports Car Are You? quiz.



jutt tundub ka suh õige mu meelest

toppelt duublid

meil käisid külalised :) Miia ja Mirja koos emaga. ma eeldasin hullu möllu, aga tegelikult olid 2 kuud vanemad tipsid suht sõjakad ja endale pähe astuda ei lasknud. hoopis meie omad olid suht äraootaval seisukohal ja kui emme võõra lapse sülle võttis, oli nutt varmas tulema... aga pildil siis veel veidi kohanevad kaks paari kaksikuid. me oleme seda kohtumist muidu juba pool aastat plaaninud, aga alati on nii, et kas ühed või teised on haiged. nüüd siis õnnestus.

siin vaatavad Karina ja Karita, et kes see selline meie kiigu peale ronib. tüdruk aga mõtleb samal ajal, et huvitav, kuidas meie kiik siia sai ja miks need tüdrukud mind nii imeliku nöäga vaatavad. point nimelt selles, et see on kaksikute seas väga pop kiik ja on vist olemas iga sellise paari kodus :D

aga pärast seda kõike said meie lapsed lõpuks oma kaualubatud liivakasti mängima. ja oi kui tore see oli!!! neile väga meeldib liivakast, seal võib kohe kauem kui 2 minutut mängida. mina sain sel ajal lausa peenra ära rohida, kui pliksid vanaemaga liivas lustisid. ah et miks siis varem lapsi kasti lastud pole? väga lihtne: kõikepealt oli liiv puudu, sest issil polnud aega seda tuua ja siis olid lapsed palavikus (põhiliselt küll Karita) - hambad tõenäoliselt. nüüd sai kõik takistused kõrvaldatud ja see oli ootamist väärt!