esmaspäev, 19. mai 2008

vihm :z

huvitav, mida kurja ma olen teinud, et vahel haruharva, kui ma korraldan grillpidu, on taevas tinahall ja lausvihm? mitte ei saa aru.ega ma alla ka ei andnud muide, panin söe hõõgumisrežiimile ja liha küpsema, vahepeal jooksin toast külge keerama. said valmis küll, isegi oluliselt ära ei põlenud.
grill jäi traditsioonilises mõttes küll ära, aga sõbrantsid käisid külas ikka :D ülivahva oli. liha ja salat sai tuppa kaetud, mis ajas piknikukohana asja üihästi ära.
rahvas on nii muutunud viimasel ajal - selles mõttes et nii mõnigi jalutab ringi kõhuga. lahe! kade! suvel ja sügisel saab katsikule. lapsed on hea põhjus kokku ka saada.
eile tuli välja tõsiasi, et ma olen ülihalb võõrustaja, mis külaliste kutsumisse puutub. tüdrukud hakkasid mainima, et ilus tuba sul ja teises toas on midagi teistmoodi. ei jaganud algul väljagi, et nad pole siin käinud niiiii ammu. minu jaoks on elutuba valmis juba terve igaviku, koridori tapeedivahetus on nagu uuem lugu, aga tuli välja, et nad pole näinudki. siit moraal, peab suu tihedamini lahti tegema, küll siis ükskord paistab päike ka meie õuel ja lihameister on kodus ;)