reede, 25. mai 2007

lossiralli

tere siis!

ma olin vahepeal nii v2sinud, et ei suutnud end sundida kirjutama tulla. nyyd on parem. m2gi6hk on mu kehast vist lahkunud.
vahepeal olen ikka t88d ka teinud (2rge seal m6elge, et ainult lust ja lillepidu). olen kylastanud keskust, mis tegeleb seksuaalselt v22rkoheldud lastega ja sellele vastupidist keskust, kus klientideks on lapsed, kelle seksuaalne k2itumine ei vasta nende eale. siin on suhtumine, et iga tegu on millegi tulemus. seega peab last aitama surnud ringist v2lja, et ta saaks j2lle tavaline laps olla. vahel mulle tundub, et nad pingutavad yle ka. nt. kui 14-a tydruk jookseb kodust (v6i hooldajate) juurest 2ra, ilmub v2lja 2 n2dala p2rast uute riiete ja asjadega, siis teda on juba suht v6imatu p22sta v6i lapseks tagasi muuta. tema on juba valinud tee raha teenimiseks (myya siis oma keha). aga nad ikka pyyavad. ja see tundub ja v2listatud olevat, et lapsi Kaagvere v6i Puiatu laadsetesse kohtadesse pannakse. vahel mulle tundub, et peaks. selles m6ttes et, kui sotsiaalsysteem ei suuda last nooremas eas aidata muutumaks kurjategijaks v6i oma keha myyjaks, siis hiljem on ikka juba hilja. see on muidugi minu seisukoht.

t2na oli vaba p2ev (reede ju). k2isin oma peremehega Stirling'u kindlust vaatamas. tee peale j2i Leven'i j2rve kindlus, seal k2isime ka. jummala lahe - keset j2rve v2ike kindlus. nyyd on muidugi varemed, aga saab ikka sisse ka minna. seal hoiti shoti riigi varandusi ja suuri kurjategijaid vms. isegi kuninganna Mary oli seal vangis ja p6genes maskeerituna kannupoisiks.
Stirling on muidugi omaette vaatamisv22rsus: seal elasid kuningad. uhke ja suur ja ilus. minu reisijuht ytleb, et kui sul on v6imalik kylastada yht kindlust, siis vali selleks Stirling. mulle isiklikult meeldis Edinburgh'i oma rohkem. v6ibolla sellep2rast, et seal on rohkem reaalset elu j2rel (s6durid teenivad seal).
igatahes tore p2ev oli. nyyd l2hem kohalike laste laulu kuulama (pereema tegeleb nendega, ei ole ju viisakas 2ra 8elda...)

olge kallid!

Evelin

p.s. Aimur kullake, sa oled nyyd Shoti Kuningliku Rygemendi s2rgi uhke omanik ;)