kolmapäev, 4. juuni 2008

mõtlen siin praegu, kas pesta kardinaid või mitte. alles ma muidu neid talvel pesin, kui tube ümber kolisime, samas, kui aknad puhtad, siis võik kardinad ka läbi lasta jälle. jube tüütu!
ja kui keegi on vihma näinud, siis saatke ta siia! mul muru kuivab, täitsa hale kohe. eile istusin maas ja kuiv muru torkis. muru peaks ikka mõnus pehme ja värske olema, praegu aga on teine kollane ja krõbisev.

veidi teistel teemadel ka. saapad on käes, sellised ilusad läikivad :) nad on ikka suht kanged, ei teagi kohe, kuidas Rabsrockil vastu pean. ikka on vaja vist plätud ka kaasa võtta, sest kuumuse käes võib saabastega ikka väga raske hakata. valmistaja-mehed ütlesid, et kanna neid enne paar nädalat sisse ja õlita päevalilleõliga, siis muutuvad vettpidavaks ja pehmemaks. no kuhu ma nendega paar nädalat lähen? tööle või? vaevalt, kuigi võiks. õli pole ka veel ostnud, aga plaan on. huvitav, miks mingi teine õli ei sobi? raps või oliiv näiteks? äkki haiseb? no igal juhul olen ma väga rahul. mees ka ütles, et jummala prod saapad. tema käis sellistega kogu ajateenistuse aja ja polnud häda midagi. rebis kildu ka, et tal pidasid need aasta vastu, küll mul ka peavad. halloo! ma kannan neid mõned päevad aastas, selle arvestuse kohaselt peaks ikka mitu aastakümmet pidama :)
reede-reede tule juba (13 ja reede seekord!)