reede, 20. juuni 2008

mängime :)

Klari viskas mind palliga. nii tore!
Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab edasi viiele inimesele.

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
aasta oli 1998 siis vist. eks? mul ei ole veel arvutamisega halvasti või enam ei ole. no keska lõpp oli siis. arvan, et mingi lõpupeo eelne paanika oli siis. mäletan, et mul olid siniseks lakitud kunst(!)küüned aktusel ja pikk must sametine kleit. tõenäoliselt seisin ma tol hetkel kõige lõhkisema küna ees, mis seni mu elus olnud on. ei osanud kuidagi valida, kuhu ja mida õppima minna. jube kahju tegelt, et nii noortelt inimestelt nõutakse tarkust, mida oma ülejäänud eluga peale hakata.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
*kõigepealt moosida remondimehi, et nad mu kabinetis akna ääred ja seinaga sama värvi võõpaksid, mille aknavahetaja-mehed valgeks tegid.
*niidi-nööbi poest leida sinakasrohelist niiti, millega mõnus suvepluus lühemaks teha (praegu on teine nagu öösärk, aga sellisega ei või ju ometi kuhugi minna). poes ei olnud ju lühemat.
* välja mõelda, mida õhtuks süüa teha
* juukseid värvida
*ära otsustada, mida pulmaaastapäeva järgselt lõuna-eestis teha. hotell ja massaaž ja veekeskus on olemas :)


3. Lemmiksnäkid?
beebiporgandid (jah ma tean küll, et nende valmistamine on toidu raiskamine, aga nad on lihtsalt nii armsad ja head ). kui te ei taha, et ma luksun, siis pole vaja porgandeid tuua. need mõjuvad mulle just nimelt nii... shokolaad loomulikult ja kartulikrõpsud ja marineeritud seened ja küüslauguleivad muidugi ka!

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
töölt tuleks ära 1-2-3! oot, mitu miljonit on? kui 1, siis vist eriti ei teeks midagi. töötaks edasi, reisiks veidike, investeeriks midagi ja uue auto ostaks. kui rohkem, siis ei töötaks, reisiks kõigepealt sooja kliimasse ja mõtleks elu eesmärgid ümber. tegelt vist kõigepealt läheks ameerika-maale, sest seal on indiaanlased.

5. Kohad, kus oled elanud?
Paikuse, Pärnu, Tallinn, Tartu, Shotimaa 1,5 kuud.

kõik. kõik?

Rica võiks vastata ja Ester ikka ka, missest et pole seda tüüpi. proovi, hakkab meeldima ;)